Master's Opleiding in Christelijke Studies in Spanje

Bekijk Graduate Studies in Christelijke Studies in Spanje

Christelijke Studies

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Het gebied van de christelijke studies verwijst naar de studie van Jezus Christus, de Bijbel, de apostelen en de verschillende denominaties geloof en overtuigingen. Veel programma's te introduceren ook studenten van andere godsdiensten, zoals de islam en het jodendom.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiƫle postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Masters in Christelijke Studies in Spanje

Lees meer

Master's Degree in Biblical Studies: History and Influence of the Bible

University of Deusto
Online en Campus gecombineerd Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Spanje Bilbao

In de eenentwintigste eeuw was de herinnering aan wat we waren verre van ons te hebben losgemaakt van het verleden, een van de meest brandende slagvelden. We zijn wat we ons herinneren, wat we onszelf vertellen dat we waren en waar onze voorouders voor stierven. Duizenden jaren geleden hebben mensen in het Midden-Oosten besloten om voor het eerst in de geschiedenis de vragen die niet verlopen zijn, schriftelijk in te dienen. [+]

presentatie

In de eenentwintigste eeuw was de herinnering aan wat we waren verre van ons te hebben losgemaakt van het verleden, een van de meest brandende slagvelden.

We zijn wat we ons herinneren, wat we onszelf vertellen dat we waren en waar onze voorouders voor stierven. Duizenden jaren geleden hebben mensen in het Midden-Oosten besloten om voor het eerst in de geschiedenis de vragen die niet verlopen zijn, schriftelijk in te dienen.

Dit is hoe de Bijbel werd geboren. Deze universele teksten hebben een beslissende invloed gehad op de manier waarop we leven, hoe we denken en hoe we hopen en overleven, niet alleen in religieuze tradities die ze accepteren als heilige teksten, maar vooral in schilderijen, literatuur, films, muziek, ideeƫn, enz. die deel uitmaken van de universele cultuur en het erfgoed.... [-]