Master's in Chinese Studies in Hongkong

Bekijk alle Masters Programma's in Chinese Studies in Hongkong

Chinese Studies

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Chinese studies is een gebied van academici dat politiek, literatuur en antropologie combineert. Onderwerpen die in dit soort cursus of programma worden behandeld, omvatten de cultuur en geschiedenis van China en de hedendaagse internationale betrekkingen. Studenten leren vaak hoe ze de Chinese taal moeten lezen en vertalen.

Hong Kong, gevonden aan de zuidkust van China, het land is een van de twee speciale administratieve regio's in de Republiek China. Hong Kong 's hoger onderwijs wordt geplaatst in de structuur van de Engelse en internationale systemen. Het wordt beheerd door het land 's Education Bureau.

Master's in Chinese Studies in Hongkong

Lees meer

Master in de Chinese wijsbegeerte

Lingnan University
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Hongkong Tuen Mun

Veel postgraduaten die afstudeerden aan het Chinese departement Lingda hebben uitstekende literaire en academische prestaties, zoals de Sjulan-schrijver Shulan, de hoofdschrijver van de 'Famous Names', Hong Kong-schrijver Chen Hui, de vertegenwoordiger van 'Zhuxiangji' won Hong Kong Chinese Literature Tweejaarlijkse prijs. [+]

Master in de Chinese wijsbegeerte

Duur: 2 jaar (voltijd)

Professor Cai Zongqi is docent aan het Chinese departement van Lingnan University, hij is ook een professor in de Chinese literatuur en vergelijkende literatuur aan de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign en is een bekende wetenschapper met een internationale reputatie. Professor Cai presideerde de heruitgave van de Journal of Lingnan, wijdt zich aan het revitaliseren van de glorieuze traditie van Chinese studies aan de Lingnan University in Guangzhou, het verbeteren van de academische onderzoeksnormen van deze afdeling, en het bekendmaken van de reputatie van het Chinese departement Lingda op een hoger niveau.

In de klassieke klassiekers, taalkunde en literatuur hebben prof.dr. Li Xiongxi, professor Xu Zibin, professor Liu Yanping, professor Wang Chunxi, enz. Onderzoeksresultaten gepubliceerd. Professor Xu Zidong is een senior Chinese hedendaagse en hedendaagse literatuuronderzoeksexpert.... [-]