MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Graduate Studies in China 2019/2020

China trekt studenten van over de hele wereld voor graduate studie. Internationale studenten kiezen voor een Master in China om verschillende redenen, waaronder de hoge kwaliteit van het onderwijs dat internationaal erkend is. Het is ook goedkoper om te studeren en in China leven dan de meeste ontwikkelde landen en afgestudeerden van de Master in China programma's hebben uitstekende mogelijkheden voor de werkgelegenheid in de regio. Daarnaast kunnen de studenten genieten van de cultuur en bezienswaardigheden te zien in China, en mogelijkheden om te reizen in heel Azië te hebben.

Er zijn diverse programma's om uit te kiezen voor een Master in China. Enkele van de gebieden van de studie die meer populair zijn in China zijn in de disciplines van het bedrijfsleven, internationale betrekkingen, design, architectuur, economie, informatica, techniek en informatica, onder vele anderen. Er zijn ook plannen van opties om de behoeften van de meeste studenten die een Master in China en deze omvatten full-time, part-time en online studies passen.

Voor meer informatie over een Master in China, neem een ​​kijkje op de onderstaande opties. Misschien vindt u de volgende stap in je opleiding en carrière!

gevonden resultaten Filter

Meester in de logistiek techniek

Zhejiang Wanli University
Campus Voltijd 2.5 - 2.5 jaren September 2020 China Ningbo

Één van slechts een paar soortgelijke programma's in de top universiteiten in het land, de Master in Logistics Engineering (MLE) is ontworpen om u in staat te stellen de arbeidsmarkt even comfortabel met logistieke strategie, het beheer van logistieke operaties, en engineering taken zoals facility voeren ontwerp en implementatie van logistieke technologie. Doelbewust houden van het programma (Master in Logistics Engineering) maat small en selectieve, rekruteren we de beste studenten en een aantal van de meest gewilde carrièremogelijkheden in de wereld aan te trekken. Het MLE programma kunt u verder gaan dan de klas door het verstrekken van oplossingen voor logistiek gerelateerde programma's voor de grote bedrijven.

Master of Management (onderzoek)

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Campus Voltijd 18 maanden Vraag informatie aan China Suzhou

Deze masteropleiding is ontworpen om studenten te helpen bij het systematisch begrijpen en kritisch evalueren van verschillende paradigma's, methoden en onderzoeksparadigma's in bedrijfsbeheer. Het zal studenten helpen de nodige factoren te begrijpen voor het voltooien van kwalitatief hoogstaand onderzoek en het hele proces van implementatie tot voltooiing. Studenten zullen worden ingeschreven als een afgestudeerde student aan de Universiteit van Liverpool in het Verenigd Koninkrijk en zullen studeren aan de 西交利物浦大学 .

Master of Finance-programma

Peking University HSBC Business School (PHBS)
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan China Shenzhen

PHBS Master of Finance is een tweejarig en voltijds programma, met als hoogtepunt een afstudeerscriptie, die zich richt op een basiscurriculum in financiële theorieën en toepassingen, en waarin internationale studenten samen met Chinese leeftijdsgenoten leren in een omgeving van interculturele dialoog.

Master in Europees en internationaal bedrijfsmanagement

Audencia Business School
Campus Voltijd 12 maanden Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Bradford Frankrijk Nantes Spanje Bilbao China Shenzhen +6 more

Bereid u voor om te gedijen in de voortdurend veranderende internationale bedrijfsomgeving van vandaag. Sluit je aan bij het elite één jaar durend Europees en internationaal management van bedrijfsmanagement (EIBM) voor volledige drietalige training in internationaal management en ondernemerschap.

Master in de economie

Xiamen University - Wang Yanan Institute for Studies in Economics
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 China Xiamen

De internationale masterprogramma's in economie en financiën bij WISE

MDes Transcultural Design / China Studio

L’École De Design Nantes Atlantique
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan China Sjanghai India Pune +3 more

Gedurende de MD's Transcultural Design / China Studio leren studenten het lokale gedrag te ontcijferen en begrijpen ze de Chinese markt om een ​​coherent project te bieden, aangepast aan gebruikers, met een antropologische ontwerpbenadering. Dit programma is een springplank naar een internationale ontwerpercarrière.

Dubbel diploma master in globalisering en wereld economie

Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne - Sorbonne School of Economics
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Frankrijk Parijs China Sjanghai +2 more

Dit programma streeft naar een opleidingsonderwijs in de economie op het master level. Het begeleidt zowel Chinese als niet-Chinese economen die de belangrijkste experts in EuroChinese economische betrekkingen zullen worden.

Wereldwijde Executive Master in Operations en Supply Chain Management (GEMOS)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Campus Deeltijd 12 maanden Vraag informatie aan Italië Milaan Spanje Barcelona China Beijing +4 more

De Global Executive Master in Operations and Supply Chain Management (GEMOS) is een twaalf maanden durend programma dat op de campus wordt gegeven op twee Europese scholen, MIP Politecnico di Milano in Milaan (Italië), en EADA Business School in Barcelona (Spanje), met een speciale internationale week aan de Beijing Jiaotong University in China. De cursus is bedoeld om werkende leidinggevenden te instrueren over de belangrijkste elementen en theorieën van moderne operaties en supply chain management.

Master in Control Science and Engineering

Beijing Institute Of Technology
Campus Voltijd September 2020 China Beijing

Dit programma implementeert het trainingsproject voor een uitstekende ingenieur.

Master in Management Science and Engineering

China University of Petroleum
Campus Voltijd 3 jaren September 2020 China Beijing

Management Science and Engineering (MS

Master's degree in het ontwerp cursus voor innovatie met Beijing Institute van mode en technologie (bift) beijing / china

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Campus Voltijd 2 jaren Oktober 2019 Italië Santa Maria Capua Vetere China Beijing +2 more

De cursus biedt studenten de mogelijkheid om een ​​double degree te bereiken, dat wil zeggen een double degree Master studies in Fashion Design. Meer in het bijzonder, de cursus duurt Biënnale; Het voorziet in een trainingsprogramma samen ontworpen bij hun universitaire vreemdeling en een mobiliteit periode in het buitenland (1 ½ jaar); gaat de release aan het einde van de onderzoeksperiode, zullen twee graduate graden in Fashion Design (double degree), een van die geldig in Italië en de andere partners van de universiteit in het land.

Master in architectuur, ontwerp en innovatie - MArch

Universidad Europea
Campus Voltijd September 2020 Spanje Valencia Madrid China Sjanghai Verenigde Staten San Diego Irvine Alcobendas Santa Cruz de Tenerife Villaviciosa de Odón Spanje Online Las Palmas de Gran Canaria +10 more

Je leert op een plaats van interactie en relatie van verschillende culturele punten door middel van tentoonstellingen, evenementen, lesprogramma's en professionele werken. De verschillende ruimtes binnen de Espai Alfaro (Valencia) laten het genereren van verschillende sferen en situaties toe om design te creëren, uit te wisselen en te verspreiden.

MA Internationale Betrekkingen

Webster Leiden Campus- Webster University USA
Campus Online Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd Vraag informatie aan Nederlanden Leiden China Sjanghai Zwitserland Genève Beijing Verenigd Koninkrijk Londen +9 more

De Master of Arts (MA) in Internationale Betrekkingen stelt studenten in staat om de complexiteit en processen te analyseren die betrokken zijn in de wereldpolitiek en internationale aangelegenheden. Cursussen bieden blootstelling aan de belangrijkste deelgebieden van het vakgebied en relevante kwesties zoals globalisering, mensenrechten, humanitaire actie en economische ontwikkeling.

CEMS Master in internationaal management (CEMS mim)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Voltijd 1 jaar September 2020 Frankrijk Parijs Japan Tokyo Nederlanden Rotterdam Noorwegen Bergen Polen Warschau Portugal Lissabon Rusland Sint Petersburg Spanje Barcelona Zweden Stockholm Zwitserland St. Gallen Turkije Istanbul Hongkong Hong Kong Italië Milaan Ierland Dublin Australië Sydney Oostenrijk Wenen België Ottignies-Louvain-la-Neuve Brazilië São Paulo Canada Londen China Beijing Tsjechië Praag Denemarken Kopenhagen Finland Helsinki Duitsland Keulen Verenigd Koninkrijk Hongarije Boedapest India Kolkata Agde +52 more

De CEMS MIM is een postgraduaat, pre-experience mate open voor een selecte groep van studenten op een masteropleiding in een van 28 toonaangevende instellingen

Master in Management Science and Engineering

Wuhan University of Technology
Campus Voltijd 3 jaren September 2020 China Wuhan

Het onderwerp is gericht op het cultiveren van senior professionals in management science en engineering. Specifieke vereisten zijn onder andere: de basistheorie van het marxisme beheersen, het wetenschappelijke wereldbeeld opzetten, aandringen op de basislijn van de partij, het moederland liefhebben (...).