MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Masters Opleidingen in Chili 2019/2020

Chili trekt mensen van over de hele wereld voor het werk, reizen en studeren. Het is een prachtig land met een rijke en bewogen geschiedenis heeft bewezen dat het veerkracht en heeft een sterke en stabiele economie. Chili is de thuisbasis van enkele uitstekende universiteiten met een hoge kwaliteit graduate studie. Master in Chili's worden versterkt door de diverse studentenpopulatie, het creëren van een cultureel en intellectueel stimulerende leeromgeving.

Sommige van de meer aantrekkelijke Master in Chili's zijn in de disciplines van de internationale betrekkingen, mensenrechten, politieke wetenschappen, beeldende kunst, vrede en conflict studies, economie, antropologie, en het bedrijfsleven. Er zijn ook universiteiten die full-time, part-time en online-studies bieden, waardoor flexibele planning om een ​​Master te verdienen in Chili graad. Studenten verkrijgen van een Master in Chili zal hebben mogelijkheden voor boeiende carrière in de regio en wereldwijd.

Blader door de Master in Chili's hieronder en vinden het perfecte programma voor jou!

gevonden resultaten Filter

Advanced Master in Finance LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Campus Deeltijd 8 maanden Vraag informatie aan Chili Peñalolén Verenigde Staten New York Verenigd Koninkrijk Londen Ecuador Quito Colombia Bogotá Panama Panama Stad +10 more

Onze Advanced Master in Finance (AMF) LATAM is gericht op senior executives, directors en eigenaars van bedrijven in Latijns-Amerika, met relevante ervaring in de financiële wereld, en met een interesse in deelname aan een unieke educatieve ervaring die hen in staat stelt om de financiële realiteit van de organisaties die regisseren, en hun aanvragen van het senior management, met name in de Latijns-Amerikaanse context. De strenge selectie van deelnemers resulteert in een elite-klasse van beperkte omvang, waarin een interessante en verrijkende dynamiek wordt gegenereerd die consequent door de deelnemers aan het programma wordt erkend als een grote bijdrage aan hun educatieve ervaring. Elke deelnemer brengt zijn ervaring en hun specifieke focus in op de behandelde problemen, terwijl de docenten de opmerkingen van de deelnemers channelen en ordenen om tot geldige conclusies en toepasbare economieën te komen, vooral in Latijns-Amerika.

MA in de Pedagogische Technologie en Innovatie

Universidad UNIACC
Online Voltijd 18 maanden Vraag informatie aan Chili Santiago

Graduate Master in de Pedagogische Technologie en Innovatie zal gereedschappen adviseren voor onderwijsinstellingen van elk niveau van de opleiding in het ontwerp en de uitvoering van projecten op basis van intensief gebruik van educatieve technologie, met behulp van theorieën en leerstrategieën.

MA in Organizational Coaching

Universidad UNIACC
Combinatie van online en op de campus Voltijd 18 maanden Vraag informatie aan Chili Santiago

Graduate Master in Organizational Coaching in staat zijn om auto liderarse zal zijn en het beheer van de groep en organisatorische veranderingen, met behulp van verschillende vaardigheden en instrumenten van zijn opleiding als een fenomenologische Coach. Op zijn beurt, kunt u uw vaardigheden te leveren aan de dienst van mensen, systemen en organisaties, richt haar inspanningen op de uitbreiding van de mogelijkheden in verband met de verwezenlijking van de doelstellingen, alsmede een hoog individueel en organisatorisch welzijn.

Master in Management Building Information Modeling - BIM

Universidad UNIACC
Combinatie van online en op de campus Voltijd 18 maanden Vraag informatie aan Chili Santiago

Afgestudeerden van de masteropleiding BIM zal professionals met een globale visie en kritiek van de gefragmenteerde bouwsector, en met een positieve kijk op het vermogen van technologie als een factor van verandering en integratie in alle processen die samenkomen in het feit gebouwd.

MA in milieu-beheer en de administratie

Universidad Arturo Prat
Online Voltijd Vraag informatie aan Chili Santiago

De Master in Management en Environmental Management is gericht op professionals uit diverse universitair onderwijs die geïnteresseerd zijn in het beheer van milieuvraagstukken en projecten of voorstellen van verschillende aard die de integratie van de milieu-variabele zijn.

Master in marketing management

Universidad Arturo Prat
Online Voltijd 4 semesters Februari 2020 Chili Santiago

De Master in Marketing Management in de online modus, is ontworpen voor professionals en cutting-edge vernieuwers te trainen, om een ​​brede en unieke ervaring in het beheer van marketing te ontwikkelen in het digitale tijdperk, voorbereid op de uitdagingen van het management aan te pakken, het vermogen om te luisteren gemachtigd en veeleisende klant, het creëren van een relatie van blijvende waarde in de tijd, met de nadruk op loyaliteit en klanttevredenheid, die het concurrentievermogen en de levensvatbaarheid van de organisatie bevordert.

Master in Economie en Financiën

Universidad Arturo Prat
Online Voltijd 4 semesters Vraag informatie aan Chili Santiago

De Master in Economics and Finance streeft naar conceptuele modellen combineren met echte cases, terwijl op hetzelfde moment het ontwikkelen van vaardigheden van analyse, evaluatie en integratie van de belangrijkste kwesties in deze disciplines aan bod.

Master in projectmanagement

Structuralia
Online Voltijd 600 uur Vraag informatie aan Spanje Spanje Online Mexico Buenavista Chili Santiago Colombia Bogotá Guatemala Guatemala Stad +8 more

De Master is bedoeld voor mensen die hun professionele werk kunnen combineren met de monitoring van het programma en die om professionele redenen hun kennis over het integrale projectmanagement moeten vergroten. In die zin is het een zeer aantrekkelijk programma voor de technische staf van bedrijven in alle industriële en consultingsectoren. Als een vereiste voor toelating moet je een afgestudeerde of een afgestudeerde met ten minste twee jaar relevante professionele ervaring in projectbeheer zijn.

Master BIM toegepast op het gebouw

Structuralia
Online Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Spanje Spanje Online Mexico Buenavista Chili Santiago Colombia Bogotá Guatemala Guatemala Stad +8 more

Vorm jezelf met Structuralia , de leidende opleidingsschool in de Spaanssprekende wereld in de sectoren Bouw, Infrastructuur, Energie en Engineering.

Master BIM solliciteerde op civiele techniek

Structuralia
Online Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Spanje Spanje Online Mexico Buenavista Chili Santiago Colombia Bogotá Guatemala Guatemala Stad +8 more

De BIM-methodologie vertegenwoordigt een ware technologische revolutie voor de infrastructuurproductie en -beheerketen. De voordelen van gebruik zijn merkbaar in alle fasen van de levenscyclus van de infrastructuur, omdat het de communicatie tussen agents verbetert, processen automatiseert, analyse en besluitvorming vergemakkelijkt, analyse van de bouwbaarheid mogelijk maakt en / of de constructie van Verschillende oplossingen zelfs voor het As-Built model verzamelt alle nodige informatie voor gebruik en onderhoud.