32 Master Opleidingen in Scheikunde in Verenigde Staten for 2024

Master Opleidingen in Scheikunde in Verenigde Staten for 2024Filter
    • South Orange, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • St. Louis, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Saint Louis UniversityDe afdeling Scheikunde van de masteropleiding biedt masterstudenten hechte mentorrelaties, kleine onderzoeksgroepen en mogelijkheden om deel te nemen aan interdisciplinair onderzoek.

    • Houston, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma Toegepaste Chemische Wetenschappen bereidt studenten met een scheikundige achtergrond voor op een baan in de chemische industrie, de energie-industrie, de medische of farmaceutische industrie, of overheids- / non-profitorganisaties. Deze afgestudeerden zullen zich richten op banen die verschillen van de meer technisch gefocuste Ph.D. in Chemie en / of Master in Chemical Engineering. Het programma biedt een verbetering van verschillende chemische onderwerpen die direct kunnen worden toegepast op specifieke industriële, technologische en medische doeleinden. Het bestaat uit drie afzonderlijke specialisatiegebieden die het belang van chemische wetenschappen in meerdere technologische toepassingen weerspiegelen: Petroleum Chemistry; Bioorganische chemie; Computationele chemie en datawetenschap.

    • Chicago, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontdek de bouwstenen van materie. Verbeter uw carrièremogelijkheden terwijl u het hoe en waarom van materie onderzoekt.

    • Rochester, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een masterdiploma scheikunde bereidt je voor op een baan in talloze industrieën. Maximaliseer uw carrièrepotentieel door vaardigheden op te doen die overdraagbaar zijn naar elk interessegebied.

    • Richardson, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De opleiding Master of Science in de chemie biedt studenten de mogelijkheid om zich voor te bereiden op functies in de industrie, voor bijscholing in aanverwante wetenschapsgebieden of voor bijscholing in de scheikunde. Afgestudeerden van het programma zoeken functies zoals: chemicus, chemisch technicus, laboratoriumtechnicus, milieuchemie en onderzoeksmedewerker.

    • Medford, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De afdeling Scheikunde biedt samen met het Biotechnology Centre een Master of Science (MS) -graad aan voor studenten die een opleiding willen volgen op een gevorderd niveau in de chemie / biotechnologie.

    • Arlington, Verenigde Staten

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    De UTA-afdeling Scheikunde en Biochemie is een levendige, jonge en groeiende afdeling met 20 vaste en tenure-track faculteiten die meer dan 90 voltijdse afgestudeerde studenten, 20 of meer postdoctorale fellows en gastwetenschappers adviseren, en een groot aantal studenten die hun eerste blootstelling aan wetenschappelijk onderzoek op het hoogste niveau. We hebben actieve onderzoeksprogramma's op het gebied van analytische, organische, biochemie, fysische en anorganische chemie, waarbij de meeste faculteiten onderzoeksprogramma's hebben die de traditionele afdelingsgrenzen overschrijden.

    • Washington, Verenigde Staten
    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    De Master of Science in Environmental and Green Chemistry leidt de volgende generatie experts op met een interdisciplinair curriculum dat vaardigheid bevordert in het evalueren van de toestand van het milieu en het ontwerpen van groenere technologieën.

    • Rapid City, Verenigde Staten

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Chemical Engineering is een bezig met materialen en processen in het hart van een breed scala aan technologieën sterk interdisciplinaire vakgebied. Het beoefenen van chemische ingenieurs zijn experts verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van diverse producten in de traditionele chemische industrie, evenals veel opkomende nieuwe technologieën. De chemicus leidt de passage van het product uit het laboratorium ...

    • Pomona, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    • Fresno, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De missie van het afstudeerprogramma in de chemie wordt geleid door de missie van de universiteit; het streeft ernaar om uitgebreide undergraduate en graduate degree-instructie te geven aan gekwalificeerde studenten en om bij te dragen aan de behoeften en het welzijn van de mensen van de San Joaquin Valley en Californië.

    • Prairie View, Verenigde Staten

    Engels

    Chemie, als een centrale wetenschap, verbindt fundamentele concepten uit verschillende vakgebieden, zoals wiskunde, techniek en geneeskunde. Het Departement Scheikunde biedt studenten en studenten multidisciplinaire veelzijdigheid in de chemische wetenschappen. Flexibele programma's bieden een uitstekende voorbereiding op een loopbaan in het onderwijs, de industrie, onderzoek en pre-professionele training in de medische wetenschappen en aanverwante gezondheidsgebieden. Het Department of Chemistry biedt een Bachelor of Science in Chemistry met concentratie-opties in biomedische wetenschappen, forensische wetenschap en traditionele chemie.

    • Murray, Verenigde Staten

    Engels

    Studenten die in aanmerking willen komen voor toelating tot een graduate studie die leidt naar de Master of Science-graad, moeten een baccalaureaat van een geaccrediteerde hogeschool hebben en een undergraduate major of equivalent hebben behaald in de chemie, chemische technologie of een nauw verwante discipline.