MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Scheikunde in Saudi Arabië

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

De definitie van het woord "chemie" is in de loop van de studie en de praktijk geëvolueerd. Veel mensen zijn het erover eens dat de term is afgeleid van het woord alchemie, dat een oude praktijk was die zowel mystiek als medicijnen combineerde. Iemand die alchemie beoefende, stond bekend als een alchemist.

Saoedi-Arabië is een van de twee genoemde landen voor hun koninklijke families, samen met het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië. Er zijn nogal wat werk voor expats in Saoedi-Arabië. Het 's aan te bevelen om te leren hoe om te lezen Arabisch, basic tajweed, en een aantal elementaire spreekvaardigheid voordat u komt.

Master in Scheikunde in Saudi Arabië

1 Resultaten in Scheikunde, Saoedi-Arabië Filter

Master in chemische wetenschappen

King Abdullah University of Science and Technology
Master
<
Voltijds
<
3 semesters
Engels
Campus

Het Chemical Science Program is een interdisciplinair programma dat een moderne, onderzoeksgerichte opleiding in de scheikunde biedt. Door gebruik te maken van de uitstekende ...

Lees meer