MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Scheikunde in Roemenië

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Chemie wordt vaak aangeduid als de centrale wetenschap, omdat het de andere takken van de natuurwetenschappen met elkaar lijkt te verenigen, zoals biologie, geologie, en natuurkunde. Vele mensen zijn van mening dat de oorsprong van de chemie vele duizenden jaren terug kan worden getraceerd, naar de praktijk van de alchemie.

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee. Reizen naar Roemenië is eenvoudig uit bijna alle delen van de wereld, vanwege zijn positie, evenals het feit dat het wordt geserveerd door een reeks van soorten transport en bedrijven. Roemeense universiteiten bieden een grote keuze aan undergraduate en postgraduate programma's in het Roemeens, Engels, Frans en Duits.

Master Porgramma in Scheikunde in Roemenië

2 Resultaten in Scheikunde, Roemenië Filter

Master in de chemie in geavanceerde materialen

University of Bucharest
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Roemeense
Campus

Master in de chemie in geavanceerde materialen

Lees meer

MSc in Food Chemistry

University Politehnica of Bucharest
MSc
sep 2020
<
2 jaren
Engels
Campus

Een van de hoofddoelen van het bovenstaande programma is de verdieping van de opgedane kennis binnen de B.Sci. studies in Food Chemistry and Biochemical Technologies; in dit o ...

Lees meer