MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Scheikunde in Oostenrijk

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Chemie is een categorie van de fysische wetenschap die zich met de verschillende eigenschappen, structuur en samenstelling van materie bezighoudt. Sommige onderwerpen die chemie beoogt te dekken, zijn onder meer de vorming van chemische bindingen, eigenschappen van atomen, en de intermoleculaire krachten die materie zijn unieke eigenschappen geeft.

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om ideeën over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Masters Programma in Scheikunde in Oostenrijk

2 Resultaten in Scheikunde, Oostenrijk Filter

International Master of Science, Chemistry and Physics of Materials

University of Salzburg Department of Chemistry and Physical Materials
MSc
<
Voltijds
<
3 semesters
Engels
Campus

Onze samenleving staat momenteel voor grote uitdagingen op het gebied van energie, medicijnen, ecologie, constructie en transport. Voor verdere vooruitgang op deze belangrijke ...

Lees meer

Master's Degree in Polymer Chemistry

Johannes Kepler University Linz
Master
okt 2020
<
Voltijds
<
4 semesters
Engels
Campus

De masteropleiding in Polymer Chemistry aan de JKU Linz is een uitgebreid academisch programma.

Lees meer