close

Filters

Resultaten weergeven

Masters Opleidingen in Scheikunde in Nigeria

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.  Chemie wordt vaak aangeduid als de centrale wetenschap, omdat het de andere takken van de natuurwetenschappen met elkaar lijkt te verenigen, zoals b… Meer informatie

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

Chemie wordt vaak aangeduid als de centrale wetenschap, omdat het de andere takken van de natuurwetenschappen met elkaar lijkt te verenigen, zoals biologie, geologie, en natuurkunde. Vele mensen zijn van mening dat de oorsprong van de chemie vele duizenden jaren terug kan worden getraceerd, naar de praktijk van de alchemie.

Nigeria is een van de West-Afrikaanse landen met de beste kwaliteit research georiënteerde studenten interactief en zelfs effectieve universitair onderwijs. Dit land heeft een aantal goed presterende universiteiten die zijn gerangschikt beste in Afrika en zelfs de hele wereld met de grootste zijnde de Universiteit van Lagos.

Master's in Scheikunde in Nigeria

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filters
Joseph Ayo Babalola University
Ilesa , Nigeria

Masters of Science in Industriële Chemie (M.Sc.)

Masters of Science in Industriële Chemie (M.Sc.) -
MSc
Voltijds
Engels
mrt 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op