MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Scheikunde in de Verenigde Lyon Frankrijk

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variëren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Chemie ontwikkelde zich tot een beoefende wetenschap dankzij de methoden die werden geïntroduceerd door Sir Francis Bacon. Samen met een andere groep van wetenschappers in Oxford herstructureerde hij oude tradities van de alchemie tot een meer gedisciplineerde wetenschappelijke studie.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Lyon ligt in het oostelijk deel van midden-Frankrijk. Het is de stad met meer dan 400.000 inwoners. Lyon stad heeft tal van universiteiten, hogescholen en andere kleine instellingen voor hoger onderwijs.

Top Master's in Scheikunde in de Verenigde Lyon in Frankrijk

2 Resultaten in Scheikunde, Lyon Filter

MSc In Toegepaste Chemie - Plastic Materialen - ENGELS of FRANS

ITECH Lyon
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Frans
Engels
Campus

ITECH ingenieurs onderscheiden zich van die van andere scheikunde scholen door vooruitgang in de productie van plastic materialen, bovenop fundamentele kennis.

Lees meer

MSc In Toegepaste Chemie - Formulation Chemistry - ENGELS of FRANS

ITECH Lyon
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Frans
Campus

Vanaf 2014 biedt ITECH nu aan Franse en buitenlandse studenten om de hoofdvakformule Formuleringschemie in het Engels te volgen. met beurzen om te winnen.

Lees meer