31 Deeltijd Master Opleidingen in Scheikunde 2024

Deeltijd Master Opleidingen in Scheikunde 2024Filter
    • The City, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Krems an der Donau, Oostenrijk

    Deeltijd

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Duurzame chemie is de drijvende kracht achter de transformatie in de industriële productie van chemicaliën en materialen, waarbij altijd wordt gestreefd naar een efficiënt gebruik van hulpbronnen en een minimale impact op het milieu. Expertise op dit gebied positioneert je voor succes in een veranderend landschap! Onze masteropleiding Sustainable Chemistry and Digital Processing speelt in op deze trend met een nieuw studieaanbod op het gebied van toegepaste chemie.

    • Lüneburg, Duitsland

    Deeltijd

    4 semesters

    Blended

    Engels

    De professionele masteropleiding M.Sc. Sustainable Chemistry, die in april 2020 van start gaat, biedt deskundige interdisciplinaire training in duurzame chemie. Ons unieke curriculum leert je - van het moleculaire niveau tot wereldwijde productstromen, duurzaamheidsbeoordeling en alternatieve bedrijfsmodellen voor chemische producten - hoe je chemie kunt begrijpen en toepassen in de context van duurzaamheid.

    • Houston, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma Toegepaste Chemische Wetenschappen bereidt studenten met een scheikundige achtergrond voor op een baan in de chemische industrie, de energie-industrie, de medische of farmaceutische industrie, of overheids- / non-profitorganisaties. Deze afgestudeerden zullen zich richten op banen die verschillen van de meer technisch gefocuste Ph.D. in Chemie en / of Master in Chemical Engineering. Het programma biedt een verbetering van verschillende chemische onderwerpen die direct kunnen worden toegepast op specifieke industriële, technologische en medische doeleinden. Het bestaat uit drie afzonderlijke specialisatiegebieden die het belang van chemische wetenschappen in meerdere technologische toepassingen weerspiegelen: Petroleum Chemistry; Bioorganische chemie; Computationele chemie en datawetenschap.

    • Munich, Duitsland

    Full time, Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels, Duits

    Je streeft ernaar om je te kwalificeren voor je carrière in een sterk toekomstgericht vakgebied en je zoekt wetenschappelijk werk met innovatieve technologie - in dit geval is de masteropleiding Micro- en Nanotechnologie een perfecte keuze.

    • Idstein, Duitsland

    Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    Analytische wetenschap wordt steeds belangrijker. Snelle en nauwkeurige analysemethoden zijn belangrijker dan ooit in onderzoek, kwaliteitscontrole en productiebewaking. Daarom is het des te verbazingwekkender dat zo weinig opleidingen in Europa dit als afstudeerrichting aanbieden. Bij Hochschule Fresenius in Idstein kun je Bioanalytische Chemie en Farmaceutische Analyse (M.Sc.) voltijd of deeltijd studeren.

    • Tarragona, Spanje

    Full time, Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    Deze masteropleiding heeft tot doel afgestudeerden verder te brengen dan hun bachelordiploma en een hoger niveau van expertise in chemische technologie te verwerven. Afgestudeerden zullen hoog opgeleid zijn in het ontwerpen van producten en processen met betrekking tot chemische technologie. Ze hebben ook een sterke professionele basis omdat hun stage en masterscripties voornamelijk in de chemische industrie (dwz in bedrijven en organisaties buiten de universiteit) worden uitgevoerd.

    • Chicago, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontdek de bouwstenen van materie. Verbeter uw carrièremogelijkheden terwijl u het hoe en waarom van materie onderzoekt.

    • Rochester, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een masterdiploma scheikunde bereidt je voor op een baan in talloze industrieën. Maximaliseer uw carrièrepotentieel door vaardigheden op te doen die overdraagbaar zijn naar elk interessegebied.

    • Parma, Italië

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Italiaans

    De graad in de industriële chemie van de tweede cyclus is zowel gericht op het voltooien van de opleiding en training van de studenten die een driejarige graad in scheikunde hebben behaald als op het ontwikkelen van specifieke vaardigheden. Afgestudeerden van het tweede niveau in de industriële chemie zullen een grondige operationele en wetenschappelijke kennis bezitten met betrekking tot chemie en het proces van industriële productie, vooral met betrekking tot de verbinding tussen proces en product en duurzaamheid in het licht van beschikbare middelen en milieukwesties.

    • Washington, Verenigde Staten
    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    De Master of Science in Environmental and Green Chemistry leidt de volgende generatie experts op met een interdisciplinair curriculum dat vaardigheid bevordert in het evalueren van de toestand van het milieu en het ontwerpen van groenere technologieën.

    • Leuven, België

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Nederlands

    De Master of Nanoscience onderzoekt verschijnselen op atomaire en moleculaire schaal, waarbij de structuur van materie bepalend is voor belangrijke elektrische, optische en mechanische eigenschappen. Een multidisciplinaire wetenschappelijke opleiding die natuurkunde, scheikunde, elektrotechniek, materiaalwetenschappen en biowetenschappen integreert, stelt studenten in staat om nieuwe nanocomponenten, -systemen en -producten te creëren.

    • Swansea, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    • Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Je bestudeert goede metingen en wetenschappelijke praktijken, en de evaluatie en interpretatie van gegevens. Je ontwikkelt ook vaardigheden om je voor te bereiden op je carrière, waaronder probleemoplossing, organisatie, gegevensverzameling, beoordeling en samenvatting, tijdbeheer en teamwerk.

    • Cardiff, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels