Master's in Business Studies in Turkije

Zoek Master Programma's in Business Studies in Turkije

Business Studies

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Een Master 's degree in Business, Economie en Administratie zal een gedegen opleiding in de specifieke gebieden te verkrijgen op het gebied van bedrijfskunde: Accountancy en Controlling, Financiën, Internationale Handel, Marketing en Strategie en Organisatie. Afgestudeerden zullen een verbeterd inzicht en het vermogen om problemen met betrekking tot bedrijfskunde lossen houden.

Turkije, officieel de Republiek Turkije, is een transcontinentale land, ligt meestal op Anatolië in West-Azië en Oost-Thracië in Zuidoost-Europa. Veel Turkse universiteiten (zowel publieke als private) nemen deel aan pan-Europese uitwisselingsprogramma's voor studenten (Socrates, Erasmus, en dergelijke). Sommige hebben ook overeenkomsten met niet-Europese universiteiten, ook.

Master's Opleiding in Business Studies in Turkije

Lees meer

Master In Business Management Voor Business Manager

Istanbul Aydin University
Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Turkije Istanboel

Master's Degree Program zonder thesis in Business Management voor Business Manager is een 90 ECTS programma met een looptijd van 1,5 jaar academische en met 3 30-ECTS semesters. [+]

Master's Degree Program zonder thesis in Business Management voor Business Manager is een 90 ECTS programma met een looptijd van 1,5 jaar academische en met 3 30-ECTS semesters. De voertaal voor dit programma is Engels. Het reguliere programma bestaat uit 10 lessen van 30 lokale credits en een term Project. Het instituut, op verzoek van de programmadirecteur, kan de aspirant-student nodig heeft om aanvullende cursussen te nemen als zijn / haar achtergrond niet geschikt om het programma te volgen wordt gezien.

Kwalificaties Requirements & Regulations

De kwalificatie van de bedrijfsvoering voor BUSINESS MANAGER (in het Engels) wordt verkregen na het afstuderen van de opleiding bedrijfsmanagement voor BUSINESS MANAGER (in het Engels), dat vereist;... [-]


Master In Ondernemerschap En Innovatiemanagement

Bahcesehir University
Campus Voltijd 3 - 4 semesters September 2018 Turkije Istanboel

ENI is ontworpen om creatieve individuen te inspireren met een interesse in het starten of ontwikkelen van innovatieve ondernemingen die de potentie hebben om een ​​significante impact te hebben op industrieën, economieën. [+]

ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIEBEHEER (ENGELS, STUDIE, WEEKEND)Profiel van het programma

ENI is ontworpen om creatieve individuen te inspireren met een interesse in het starten of ontwikkelen van innovatieve ondernemingen die de potentie hebben om een ​​significante impact te hebben op industrieën, economieën. Wij bieden studenten de kennis en vaardigheden aan en implementeren nieuwe ideeën om nieuwe ondernemingen te creëren / beheren, nieuwe managementpraktijken te ontwikkelen en ondersteunende omgevingen te creëren die innovatie bevorderen. Het programma biedt professionele mogelijkheden niet alleen voor potentiële ondernemers, maar ook voor "ondernemersprofessionals".

Kwalificatie toegekend... [-]

Masters in Business Analytics

Sabanci University
Campus Voltijd 21 maanden September 2018 Turkije Istanboel

[+]

Leerplan Keuzevakken 1 Keuzevakken 2 Keuzevakken 3 Keuzevakken 4

Voorjaarssemester

Keuzevakken

Admissions [-]