Masters Programma in Business Studies in Pakistan

Bekijk alle Master's Programma's in Business Studies in Pakistan

Business Studies

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Bedrijfskunde is een studiegebied waarin studenten de vaardigheden leren die nodig zijn om een bedrijf te runnen. De verschillende vakken kunnen gaan over reclame, marketing, financieel beheer, communicatie, administratie, ondernemingsplan schrijven, en het aannemen en opleiden van werknemers.

Pakistan is de thuisbasis van de Indus Vallei beschaving, dat is een van de oudste in de wereld. Engels is de officiële taal die wordt gebruikt in alle overheid en meest educatieve en zakelijke entiteiten, en wordt ook begrepen en gesproken op verschillende niveaus van bekwaamheid door veel mensen over Pakistan, met name de hogere klassen en mensen die zijn gegaan door hogere niveaus van onderwijs, en die die woonachtig zijn in de grotere steden.

Master's Opleiding in Business Studies in Pakistan

Lees meer

Master in Business Management

Institute Of Business Management
Campus Voltijd 2 jaar April 2019 Pakistan Karāchi

MS-programma in Business Management is een onderzoeksroute voor PhD in Business Management en is ontworpen voor studenten met een vierjarige BBA-kwalificatie of die voldoen aan de HEC-criteria voor MS / MPhil in managementwetenschappen, dwz 16 jaar opleiding met een diploma in een zakelijk relevant Veld met 1ste divisie / CGPA 3.0. [+]

MS-programma in Business Management Is een onderzoeksroute voor PhD in Business Management en is ontworpen voor studenten met een vierjarige BBA-kwalificatie of die voldoen aan de HEC-criteria voor MS / MPhil in management science, dwz 16 jaar opleiding met een diploma in een business relevant veld met 1ste divisie / CGPA 3.0.

Verkiesbaarheid

Kandidaten met een MBA-graad die voldoen aan de subsidiabiliteitscriteria.

Programma Structuur

MS in Business Management is een 36 credit-uur programma met 10 cursussen en een scriptie van 6 credituren. Elk van de 10 cursussen bedraagt ​​3 credituren.

Na de succesvolle afronding van het cursuswerk zijn de studenten verplicht om een ​​onderzoeksstudie voor het proefschrift onder de leiding van een door IoBM toegewezen onderzoeksleider uit te voeren. In plaats van proefschrift kunnen studenten ook twee extra cursussen kiezen voor de voltooiing van de opleiding.... [-]