Filter
Master Studies
Letland Rēzekne Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Master's Programma's in Business Studies in de Verenigde Rēzekne Letland

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Studenten die willen gaan werken in de wereld van de handel, zouden moeten overwegen om bedrijfskunde te studeren. Dit academische programma helpt de studenten vaardigheden te ontwikkelen op gebied van personeelsbeleid, financieel beheer, marketing, leiderschap en bedrijfsethiek.

Letland, officieel de Republiek Letland, is een land in de Baltische regio van Noord-Europa. Het grenst in het noorden aan Estland, in het zuiden van Litouwen, in het oosten aan Rusland, en in het zuidoosten van Wit-Rusland. De Letten zijn een Baltisch volk, cultureel verwant aan de Litouwers. Hoofdstad is Riga, die is de thuisbasis van de Universiteit van Letland met meer dan 23.000 ingeschreven studenten.

Beste Masters Programma in Business Studies in de Verenigde Rēzekne in Letland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Business Studies, Rēzekne

Rezekne University of Applied Sciences

Deze cursus stelt afgestudeerden in staat hun academische en professionele vaardigheden te versterken en te consolideren in verdere studies op masterniveau, werk in bedri ... [+]

Deze cursus stelt afgestudeerden in staat hun academische en professionele vaardigheden te versterken en te consolideren in verdere studies op masterniveau, werk in bedrijven waar het e-commerce technologiesysteem (ETS) wordt geïmplementeerd of zal worden opgezet of die zich bezighouden met de ontwikkeling van de ETS. Gastdocenten van partneruniversiteiten worden als docent en adviseur bij het programma betrokken. Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan Erasmus-mobiliteit voor studie en stage.

Kwalificatie toegekend: Academic Master in Information Technology.

Toelatingsvoorwaarden voor studies (3 semesters)

Professionele of academische bachelor of 2de niveau beroepsgericht hoger onderwijs (studieduur minstens 4 jaar (240 ECTS) inclusief beroepspraktijk minstens 30 ECTS of diensttijd minstens 1 jaar (erkend volgens de Letse Letse kabinetsvoorschriften nr. 36) van 10.01.2012.) in elektronische handel / computerwetenschappen / informatietechnologie / economie / managementwetenschappen / gerelateerd hoger beroepsonderwijs op 2 niveaus met inbegrip van ten minste 90 ECTS van normen voor elektronische handel.... [-]

Letland Rēzekne
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands