Master's Opleiding in Business Studies in Bulgarije

Vind Masters Opleidingen in Business Studies in Bulgarije

Business Studies

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Bedrijfskunde is een studiegebied waarin studenten de vaardigheden leren die nodig zijn om een bedrijf te runnen. De verschillende vakken kunnen gaan over reclame, marketing, financieel beheer, communicatie, administratie, ondernemingsplan schrijven, en het aannemen en opleiden van werknemers.

Bulgarije is dat meer dan 13 eeuwen heeft bestaan ​​in Europa, het koppelen van Oost en West. Internationale studenten gemakkelijk passen in de Bulgaarse culturele samenleving en geniet van een leven vol spanning, plezier en creativiteit.

Masters in Business Studies in Bulgarije

Lees meer

Beheer en Master of Business Administration

L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management
Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Bulgarije Sofia

Deze master richt zich op de logica van de tweeledige betrokkenheid. Dankzij het brede scala aan kennis opgedaan tijdens de training, een breed scala van banen voorziet aldus afgestudeerden, met name op het gebied van activiteiten die overeenkomen met hun oorspronkelijke training. [+]

Training doelstellingen:

Bieden studenten met een universitair diploma niveau minimum Bac 4 (1 Master-niveau) opleiding in het Frans in business administration. Deze cursus is in de eerste plaats voor studenten van andere opleidingen (engineering, sociale wetenschappen, geesteswetenschappen, ...), die een tweede managementvaardigheden kunnen verwerven.

mogelijkheden:

Deze master richt zich op de logica van de tweeledige betrokkenheid. Dankzij het brede scala aan kennis opgedaan tijdens de training, een breed scala van banen voorziet aldus afgestudeerden, met name op het gebied van activiteiten die overeenkomen met hun oorspronkelijke training.

Academische partner en diploma:

De training wordt georganiseerd in samenwerking met het Instituut voor Economie en Management (IEMN - IAE) van de Universiteit van Nantes (Frankrijk).... [-]