38 Master Opleidingen in Bulgarije for 2024

Master Opleidingen in Bulgarije for 2024Filter
    • Barcelona, Spanje
    • Esch-sur-Alzette, Groothertogdom Luxemburg
    • + 6 more

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit 2-jarige innovatieve masterprogramma in High Performance Computing (HPC) brengt grote spelers in het HPC-onderwijs in Europa samen om de volgende generatie HPC-experts in Europa op te leiden. Studenten krijgen een solide opleiding in wiskundige modellering en algoritmen, software-engineering, parallelle programmering en parallelle architectuur, en krachtige computertoepassingen voor wetenschap en techniek. Daarnaast worden verschillende specialisaties gericht op numeriek en data-analyse, computerarchitectuur, prestatieanalyse en adviseur, systeemontwikkeling en software voorgesteld bij een van de 8 bekroonde universiteiten.

    • Varna, Bulgarije

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    De MSc International Hospitality and Tourism Management, aangeboden door VUM , is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van managers in de sector, leidinggevenden en andere professionals in de toeristenindustrie. Door lid te worden van dit masterprogramma, bent u in staat om uw management-, onderzoeks- en analysevaardigheden te ontwikkelen volgens de hoogste normen die vereist zijn om als topmanagementlid in deze dynamische sector te werken.

    • Varna, Bulgarije

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Afdelingen - Automatisering van de productie - Computer Sciences and Technologies - Elektronische en micro-elektronica - Communicatie techniek

    • Sofia, Bulgarije

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het is berucht dat conservatoria en universiteiten over de hele wereld hun dirigeerkandidaten een beperkt dirigeercurriculum aanbieden, soms inclusief periodieke repetities met hun studentenorkesten. Wij pakken het heel anders aan. We werken samen met het Vratsa Symphony Orchestra en bieden al onze dirigerende kandidaten elke week 30 minuten podiumtijd met een professioneel orkest. Bovendien hebben we de meest uitgebreide MFA-opleiding voor de moderne dirigent gemaakt die door een universiteit ter wereld wordt aangeboden.

    • Sofia, Bulgarije

    Op de campus

    Bulgaars

    De opleiding in de specialiteit is bedoeld om hooggekwalificeerd managementpersoneel op midden- en hoogste managementniveau voor te bereiden op de behoeften van de beveiligingssector, centrale en lokale bestuursorganen en commerciële bedrijven.

    • Sofia, Bulgarije

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma Genetica en Genomica wordt geleverd door verschillende onderwijsmethoden, waaronder lezingen, korte praktische cursussen, computergebaseerde practica, seminars of papieren discussies die worden gegeven door het personeel van de afdeling Genetica van de Universiteit van Sofia. Het is verdeeld in twee semesters die worden onderwezen, elk met 30 studiepunten, gevolgd door het derde semester, gericht op een afstudeerproject in een laboratoriumomgeving.

    • Sofia, Bulgarije

    Op de campus

    Bulgaars

    De masteropleiding in informatietechnologie is bedoeld voor studenten die de nodige competenties willen ontwikkelen en kwalificaties willen verwerven voor analyse, integratie en implementatie van ICT-diensten en -oplossingen.Het doel van de opleiding in informatietechnologie is om een systeem van fundamentele kennis te bieden en technische vaardigheden voor de implementatie van gedistribueerde softwaretoepassingen via verschillende technologieplatforms.

    • Varna, Bulgarije

    Op de campus

    Bulgaars

    Het masterprogramma Data Science biedt gespecialiseerde training in actuele computerwetenschappelijke kwesties volgens internationale, Europese en nationale criteria en vereisten en behoeften van professionals in datawetenschap. De opleiding van studenten in dit programma wordt alleen in het Engels gegeven in een voltijdse of deeltijdse opleiding. De vakken in het curriculum zijn onderverdeeld in verplicht, optioneel en keuzevak en worden verzorgd door gezamenlijke teams van de afdeling en de bedrijven: ADASTRA, AltScale en Institute for Advanced Physical Studies, enz.

    • Veliko Tarnovo, Bulgarije

    Op de campus

    Bulgaars

    De belangrijkste doelen van de specialiteit zijn om kwaliteitsspecialisten voor te bereiden op het gebied van softwareprojectontwikkeling en webtechnologieën, en de kennis en vaardigheden die door studenten zijn verworven om te voldoen aan de behoeften en vereisten van de praktijk, werkgevers en de samenleving.

    • Burgas, Bulgarije

    Op de campus

    Bulgaars

    In de masteropleiding Accounting verwerven studenten fundamentele kennis en vaardigheden over de methodiek en organisatie van de boekhouding, het ontwerpen van systemen voor financiële en managementaccountancy; systemen voor diagnostiek, tijdige waarschuwing en minimalisering van het operatieve en financiële risico; toepassing van boekhoudnormen, controlenormen en de huidige belastingwetgeving.

    • Sofia, Bulgarije

    Op de campus

    Bulgaars

    Verwerving van kennis, ontwikkeling van vaardigheden en verwerving van competenties voor onderzoek, ontwikkeling, testen, ontwerp, engineering, organisatorische, management- en senior managementactiviteiten op het gebied van hydrochemische regimes en corrosie van materialen in kerncentrales II-III generatie, evenals als onderzoek en ontwikkeling voor de regimes en degradatie van materialen in kerncentrales IV generatie.

    • Sofia, Bulgarije

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Frans

    Deze masteropleiding heeft tot doel een opleiding aan te bieden die is aangepast aan de behoeften van bedrijven op het gebied van logistiek management. Het is de enige masteropleiding in Frankrijk waarmee afgestudeerden gemakkelijk kunnen overschakelen van controlefuncties naar management- en ontwerpfuncties van industriële en logistieke systemen.

    • Gabrovo, Bulgarije

    Op de campus

    Bulgaars

    De specialiteit "Computersystemen en Technologieën" (KST) is een hit voor werkgevers en aankomende studenten in ons land. De gespecialiseerde afdeling "KST" is geaccrediteerd door het Nationaal Agentschap voor Evaluatie en Accreditatie met het hoogst mogelijke keurmerk, geldig tot 2021. haar bewezen expertise hernieuwt haar recht om les te geven in alle drie de onderwijs- en kwalificatiegraden - "bachelor", "master" en "dokter". computersysteem 1515575250 3570534 De opleiding in de specialiteit wordt Technical University Of Gabrovo . Gedurende een kwart eeuw zijn meer dan 1.500 computeringenieurs afgestudeerd. Tegenwoordig betreden studenten ruime zalen en laboratoria, uitgerust met de modernste computerapparatuur en met snelle internettoegang. Het niveau van voorbereiding wordt op peil gehouden door het actieve werk van docenten aan internationale projecten en directe contacten met universiteiten uit Engeland, Duitsland, Roemenië, Polen, Servië, Oekraïne en anderen. Studenten met een hoofdvak in KST realiseren intensieve mobiliteit naar Europese universiteiten, zoals bachelors en masters, waar ze succesvol undergraduate- en diploma-ontwerp uitvoeren met onderzoeksthema's. Elk jaar nemen ze met hun rapporten deel aan wetenschappelijke sessies, steevast onderscheiden door de gerapporteerde resultaten. Er is geen team van TU-Gabrovo dat heeft deelgenomen aan een nationale studentenolympiade of competitie in programmeren, wiskunde of natuurkunde, waarin studenten met een hoofdvak "KST" niet meer dan driekwart van het team vormen. Er is geen evenement waarin ons universiteitsteam geen winnaar is geweest in collectieve of individuele deelname tussen tientallen anderen in het land. Afgestudeerden van de specialiteit "KST" hebben bij voorkeur personeel in bedrijven voor de ontwikkeling, het gebruik en het onderhoud van informatietechnologie en computerapparatuur, systemen voor geautomatiseerd ontwerp of die voor het besturen van technologische processen en machines. Ze werken op het gebied van training en certificering in computertechnologie. KST-ingenieurs worden zeer goed ontvangen in financiële en bancaire instellingen, in diensten en in de overheidsadministratie voor implementatie en onderhoud van softwareproducten en hardware, aangezien ze volledig worden gerealiseerd in alle andere gebruiksactiviteiten. van computerapparatuur en -technologieën.

    • Sofia, Bulgarije

    Op de campus

    De volledige opleiding medisch onderwijs duurt zes jaar en is in drie fasen georganiseerd. De preklinische opleiding verschaft de studenten de fundamentele biologische en medische kennis, die de basis vormt voor hun klinische opleiding. Klinische training is gericht op het verwerven van kennis en vaardigheden op het gebied van diagnostiek en behandeling. Het klinisch onderwijs aan de medische faculteit na het derde jaar is modulair georganiseerd. De pregraduatiepraktijk wordt uitgevoerd in de vorm van rotaties op de afdelingen van de universitaire ziekenhuizen. Het is gericht op de toepassing van kennis en vaardigheden aan het bed van de patiënt en op de poliklinieken. Het eindexamen staatsexamen omvat vijf examens Interne Geneeskunde, Heelkunde, Kindergeneeskunde, Verloskunde en Gynaecologie, en Hygiëne en Ecologie. De succesvolle afgestudeerden krijgen de "Master" -diploma en de kwalificatie "Arts".

    • Burgas, Bulgarije

    Full time

    Op de campus

    Bulgaars

    Het programma heeft tot doel studenten kennis te laten maken met de basismethoden en hulpmiddelen voor het identificeren, analyseren en beheren van risicosituaties die voortvloeien uit giftige en radioactieve ontladingen, explosies en natuurrampen; Oplossen van specifieke problemen met betrekking tot de betrouwbaarheid en veiligheid van technologische installaties en milieubescherming.