MASTERSTUDIES

Deeltijd Graduate Studies in Branding in Portugal 2020

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Business studenten hebben vele gebieden die zij kunnen zich specialiseren in, en de branding is er een die in het kader van de bredere discipline van marketing valt. Het studiegebied maakt gebruik van reclame, design, strategische ontwikkeling en andere concepten om een ​​merk dat positief door de consument wordt geaccepteerd te creëren.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Deeltijd Master Porgramma in Branding in Portugal

1 Resultaten in Branding, Portugal Filter

Master's degree in de branding en mode-ontwerp

IADE
Master
<
Deeltijd
<
2 jaren
Portugees
Campus

Deze Master in Branding en Fashion Design heeft als doel om te reageren op de complexe en echte deskundigheid behoeften in de mode-gebied, het uitbreiden en ontwikkelen van ni ...

Lees meer