87 Master Opleidingen in Bouwprojectmanagement 2024

Master Opleidingen in Bouwprojectmanagement 2024Filter
    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De primaire focus van de cursus ligt op projectbeheer met behulp van het modelleringsproces voor gebouwinformatie. Dit geeft je de kans om je carrière vooruit te helpen - vanuit managementoogpunt, niet alleen in de bouw, maar ook in andere sectoren. We leren de principes van projectmanagement, terwijl we gebruikmaken van bouwinformatiemodellering.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De primaire focus van de cursus ligt op projectmanagement, waardoor je de kans krijgt om je carrière vooruit te helpen in elke branche, niet alleen in de bouw.

    • Bradford, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Civiele techniek is een zeer belangrijk beroep. Het omvat het ontwerp, de bouw, het onderhoud, de exploitatie en de ontmanteling van cruciale infrastructuurvoorzieningen, waarvan het moderne leven afhankelijk is. De MSc in Construction and Project Management stelt afgestudeerde ingenieurs in staat om effectieve managementvaardigheden te ontwikkelen waarmee ze een leidende rol kunnen spelen in deze operaties. Dit programma is ideaal voor diegenen met een diploma in civiele techniek / de gebouwde omgeving, management en verwante disciplines, die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in de bouw en projectmanagement.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Online

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze innovatieve postdoctorale bouwcursus is bedoeld voor afgestudeerden die al een bouwgerelateerde baan hebben of hebben gehad, en die streven naar hogere functies op het gebied van projectmanagement. Deze cursus is bedoeld om uw bewustzijn te vergroten van het belang van bouwprojecten voor klanten en de context en beperkingen waarbinnen projecten worden aangeschaft en uitgevoerd.

    • Rapid City, Verenigde Staten

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    • Kent, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    • Coral Gables, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    Het MS in Construction Management-programma van de Universiteit van Miami is een praktijkgerichte geavanceerde graduaat die een mix biedt van bouw- en bedrijfsmanagementcursussen. Deze opleiding is ontworpen om leiders en managers te ontwikkelen voor complexe bouwprojecten, met beheersing van best practices met betrekking tot veerkracht, duurzaamheid, modellering van bouwinformatie, projectlevering en besluitvorming. De universiteit is uniek gelegen in een bloeiende metropool waar de utiliteits- en woningbouw een grote en belangrijke industrie is.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze programma's zijn ontworpen om: de intellectuele, praktische en professionele vaardigheden van de leerling te ontwikkelen bij het kritisch verwerven, analyseren, interpreteren en begrijpen van het management van bouwprojecten en organisaties geschikte theoretische en praktische managementmethoden toepassen bij de analyse en oplossing van ontwerp-, engineering- en constructieproblemen Ontwikkel een holistische benadering van de planning, bewaking en controle van bouwprojecten door de technische kennis van ontwerp, engineering en constructie te integreren met financiële, juridische, IT-, commerciële leiderschaps- en managementvaardigheden van bedrijfskunde in de beheer van eenvoudige tot complexe projecten door hun verschillende stadia van begin, haalbaarheid, strategie, ontwerp, constructie, inbedrijfstelling en onderhoud; en in bouworganisaties; bijv bouweconomie en financiën, strategisch management, informatiesystemen, bouwrecht, internationale bouwmarkten en concurrentievoordeel Ontwikkel kritische en analytische probleemoplossende vaardigheden over een breed scala aan onderwerpen en overdraagbare vaardigheden die betrekking hebben op lezen, schrijven, rekenen, informatica, teamwerk, groep werk, en persoonlijke presentaties en interacties om afgestudeerden voor te bereiden op een meer algemene baan.

    • Online United Kingdom

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De MSc Construction and Project Management aangeboden door Westford Uni Online in samenwerking met Abertay University is voor professionals in de branche die ernaar uitkijken om door te groeien naar management- en leiderschapsrollen.

    • Lincoln, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Lincoln's MSc Construction Science and Management speelt in op de mondiale uitdagingen waarmee de gebouwde omgeving wordt geconfronteerd: veranderingen in klimaat, technologie, verstedelijking, bevolkingsdynamiek en bestuur. Deze uitdagingen vereisen innovatief leiderschap van professionals in de gebouwde omgeving om zich op de juiste manier aan te passen.

    • Academic City, Verenigde Arabische Emiraten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Moderne professionals in de civiele techniek vereisen vaak een uitgebreide kennis van bouwmanagement vanwege de strategische voordelen die dit kan opleveren voor zowel individuen als projectteams. Naarmate de industrie competitiever wordt, eisen organisaties en hun klanten steeds vaker naar de combinatie van tijd, kosten en kwaliteitsgaranties die goede projectmanagementpraktijken bieden. Bovendien erkent de industrie nu dat er behoefte is aan ingenieurs om gespecialiseerde technische kennis te verwerven die een aanvulling vormt op hun academische en professionele achtergrond.

    • Pretoria, Zuid-Afrika

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Leeds, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De bouwwereld is getuige van een transformatie om een slimme en technologisch innovatieve industrie te worden. Deze cursus biedt u de kennis en vaardigheden om effectieve innovatie te leveren en projecten met succes te beheren in dit steeds evoluerende veld. Je zou al kunnen werken als een bouwprofessional en ernaar streven je kennis te vergroten, of je zou een technische achtergrond kunnen hebben, inclusief engineering of architecturale technologie, en je zakelijk inzicht en managementvaardigheden willen opbouwen.

    • Ras Al-Khaimah, Verenigde Arabische Emiraten

    Deeltijd

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Bouwprojectmanagement vereist zeer bekwame personen met het vermogen om een multidisciplinair team van professionals te leiden en te integreren. Deze uitdagende, branchegerichte cursus helpt je niet alleen de academische en technische kennis te ontwikkelen die voor deze rol vereist is, maar ook de interpersoonlijke vaardigheden die essentieel zijn voor succes in deze carrière.

    • Portsmouth, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Een niveau van managementexpertise is cruciaal om een leidende rol in de bouw te krijgen. De online MSc in Project Management for Construction van de University of Portsmouth helpt je om met vertrouwen de technische, commerciële, organisatorische, financiële en juridische problemen aan te pakken die zich in de levenscyclus van een project kunnen voordoen.