MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Bouwprojectmanagement in Oceanië 2020

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Ingenieurs en professionals in de bouwsector met oog voor detail en handigheid voor deadlines vinden de discipline van bouwprojectmanagement zowel interessant als nuttig. Dit studiegebied combineert bedrijfs- en bouwelementen om te onderwijzen over de principes van projectorganisatie, -budget en -doelstellingen.

Oceanië bestaat uit eilanden in de zuidelijke, westelijke en centrale Stille Oceaan, met inbegrip van Melanesië, Micronesië en Polynesië. De term wordt soms uitgebreid naar Australië, Nieuw-Zeeland, en de Maleise Archipel omvatten.

Master Opleiding in Bouwprojectmanagement in Oceanië

2 Resultaten in Bouwprojectmanagement, Oceanië Filter

Meester van de bouwpraktijk (professionele)

Bond University
Executive opleidingen
jan 2020
<
Voltijd
<
92 weken
Campus

De Master of Construction Practice (Professional) omvat een brede waaier van onderwerpen op het gebied van de bouw praktijk, gericht op het beheer en de levering van complexe ...

Lees meer

Meester van de bouw praktijk

Bond University
Executive opleidingen
jan 2020
<
Voltijd
<
72 weken
Campus

Dit programma omvat een breed scala van onderwerpen op het gebied van de bouw de praktijk, gericht op het beheer en de levering van complexe bouwprojecten.

Lees meer