23 Master Opleidingen in Bouwprojectmanagement in Noord-Amerika for 2024

Master Opleidingen in Bouwprojectmanagement in Noord-Amerika for 2024Filter
    • Hoboken, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Krijg krachtige vaardigheden in bouwkunde en bedrijfsbeheer en bereid je voor op het leiden van megaprojecten over de hele wereld.

    • Coral Gables, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    Het MS in Construction Management-programma van de Universiteit van Miami is een praktijkgerichte geavanceerde graduaat die een mix biedt van bouw- en bedrijfsmanagementcursussen. Deze opleiding is ontworpen om leiders en managers te ontwikkelen voor complexe bouwprojecten, met beheersing van best practices met betrekking tot veerkracht, duurzaamheid, modellering van bouwinformatie, projectlevering en besluitvorming. De universiteit is uniek gelegen in een bloeiende metropool waar de utiliteits- en woningbouw een grote en belangrijke industrie is.

    • Tlaquepaque, Mexico

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Spaans

    De masteropleiding in duurzame bouwprojecten is gericht op professionals die geïnteresseerd zijn in het verminderen van de milieu-impact van het ontwerp en de bouw van gebouwen door het formuleren van beoordelingen, het identificeren van kritieke problemen en het voorstellen van uitgebreide oplossingen die rekening houden met de fysieke, economische en sociale context.

    • Rochester, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De master projectmanagement richt zich op de praktische toepassing van projectmanagement in een verscheidenheid aan organisaties, industrieën en product-/diensttypen. Projectmanagers zijn cruciale middelen om innovatie en strategische doelen te bereiken en producten en diensten aan klanten te leveren.

    • Arlington, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 semesters

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De Master of Construction Management-graad biedt interdisciplinaire studies in commerciële, residentiële, zware / snelweg- en industriële toepassingen om een breed scala van uitdagingen aan te pakken waarmee het bouwmanagementveld wordt geconfronteerd.

    • Rapid City, Verenigde Staten

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    • Kent, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    • Online Lebanon
    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    In het 100% online MS in International Construction Management-programma van de Libanese American University ontwikkel je de geavanceerde managementkennis van de bouwsector die nodig is om nieuwe kansen op wereldwijde schaal te creëren. Het programmacurriculum is ontworpen en geleverd door experts op het gebied van internationale bouw. Daarnaast werken we samen met verschillende bouwbedrijven. Uniek gericht op de groeiende wereldwijde bouwmarkt, stelt ons programma je in staat om in twee jaar af te studeren.

    • Fresno, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het MS in Construction Management-programma biedt de technische competenties, financiële kennis en ondernemersvaardigheden die essentieel zijn voor de leiders van vandaag in de bouwsector. Het programma is bedoeld voor pas afgestudeerden en werkende professionals met architectuur, engineering, constructie (AEC), zakelijke of aanverwante achtergronden.

    • Mexico City, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Master in huisvesting Deze masteropleiding is gericht op architecten, ontwikkelaars en andere actoren die betrokken zijn bij projectontwerp en bouw van hedendaagse collectieve huisvesting. Dit alles vanuit een kritische visie met een historische en methodologische basis. Je werkt aan woningbouwprojecten van architectonisch ontwerp, duurzaamheid, bouwsystemen en nieuwe materialen Je doet voorstellen voor collectieve huisvesting van verschillende sociaaleconomische niveaus en op verschillende schalen Je behandelt casestudies van de beste voorbeelden van woningbouwarchitectuur van de vorige eeuw tot het heden Je kent de best practices op lokaal en mondiaal niveau om een eigentijds wooncomplex te ontwikkelen van concept tot uitvoerend project

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De 30-credit Master of Science in Construction Management bereidt je voor op het leiden van alle soorten bouwprojecten met behulp van de nieuwste gespecialiseerde kennis en vaardigheden.

    • Celaya, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Doel De student van deze masteropleiding voorzien van de conceptuele grondslagen, instrumentele vaardigheden en methodologische praktijken die nodig zijn om projecten voor te bereiden, uit te voeren en te evalueren voor budgetten en bouwkosten op basis van de huidige regelgevende normen voor de bouwsector en de uitvoering en controle van werk aan beslissend deelnemen aan de ontwikkeling van de bouwsector, innovatief en creatief een houding van beroepsethiek ten opzichte van de gemeenschap.

    • Eunice, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    LSU's Post-Baccalaureate Certificate (PBC) in Construction Management voorziet individuen van de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben in de wereld van bouwmanagement. Het PBC-programma bereidt ook professionals voor op het afleggen van het American Institute of Constructors (AIC) Level I-examen en biedt essentiële nivelleringcursussen die vereist zijn voor de meeste Amerikaanse bouwmanagement / wetenschappelijke afstudeerprogramma's. Dit programma zou ook ten goede komen aan personen uit de verschillende stads- gemeenten, overheidsinstanties, verzekeringsdeskundigen, vastgoedtaxateurs, makelaars, marketingprofessionals, accountants, advocaten en geldschieters.

    • Greenville, Verenigde Staten

    Engels

    De afdeling Bouwmanagement biedt afgestudeerde cursussen aan die leiden tot de masteropleiding bouwmanagement (MCM). De faculteit houdt zich actief bezig met toegepast onderzoek en stimuleert de betrokkenheid van afgestudeerde studenten bij verschillende dimensies van onderzoek en professionele ontwikkeling.

    • College Station, Verenigde Staten

    Engels

    Texas A & M's Master of Science in Construction Management (MSCM) is een van de vijf geaccrediteerde programma's in zijn soort in het land. Bovendien is het een van de weinige bouwprogramma's voor afgestudeerden die zijn geclassificeerd als een STEM-programma. De MSCM heeft een brede aantrekkingskracht op een breed publiek van potentiële studenten. Dit programma biedt een voortgezette opleiding aan personen met uitgebreide ervaring in de bouw. Het programma kan ook een weg zijn naar de bouwsector voor mensen met weinig ervaring. Studenten met een achtergrond in architectuur, techniek en bedrijf vinden succes in dit programma. De MSCM-graad heeft zowel thesis- als niet-thesisopties. Elke optie duurt ongeveer twee jaar.