MASTERSTUDIES

Master's Programma's in Bouwprojectmanagement in Australië

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Bouwprojecten zijn grote ondernemingen met tal van bewegende delen, en om deze reden is een hele studiegebied gewijd aan het proces. Bouwprojectmanagement, waarin business- en engineeringprincipes worden gecombineerd, richt zich doorgaans op de gebieden budget, timemanagement en kwaliteitsborging.

Australië heeft de derde grootste aantal buitenlandse studenten in de wereld ondanks het feit dat een gemeenschap van slechts 23 miljoen. Dit zijn sterke academische referenties, maar Australische instellingen zijn net zo hoog aangeschreven als de steden dat huis ze rond het geboorteland.

Master's in Bouwprojectmanagement in Australië

2 Resultaten in Bouwprojectmanagement, Australië Filter

Meester van de bouwpraktijk (professionele)

Bond University
Executive opleidingen
jan 2020
<
Voltijd
<
92 weken
Campus

De Master of Construction Practice (Professional) omvat een brede waaier van onderwerpen op het gebied van de bouw praktijk, gericht op het beheer en de levering van complexe ...

Lees meer

Meester van de bouw praktijk

Bond University
Executive opleidingen
jan 2020
<
Voltijd
<
72 weken
Campus

Dit programma omvat een breed scala van onderwerpen op het gebied van de bouw de praktijk, gericht op het beheer en de levering van complexe bouwprojecten.

Lees meer