MASTERSTUDIES

Deeltijd Master's Programma's in Bouwprojectmanagement 2020 in Afrika

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Bouwprojecten zijn grote ondernemingen met tal van bewegende delen, en om deze reden is een hele studiegebied gewijd aan het proces. Bouwprojectmanagement, waarin business- en engineeringprincipes worden gecombineerd, richt zich doorgaans op de gebieden budget, timemanagement en kwaliteitsborging.

Afrika is een continent van 53 onafhankelijke landen en een rijke mix van inheemse volkeren, culturen, economie√ęn en geschiedenis. Afrika is het op een na grootste continent ter wereld.

Master Opleiding Deeltijd in Bouwprojectmanagement in Afrika

2 Resultaten in Bouwprojectmanagement, Afrika Filter

University of the Witwatersrand
Master
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Na afronding van het MSc (Building) Project Management in Construction-programma is men voorbereid op een breed scala aan carrièremogelijkheden op hoog niveau in de publieke e ...

Lees meer

Master of Science in Construction Management (onderzoek)

University of Johannesburg
MSc
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
30 okt 2020
Engels
Campus

Het doel van het programma is om een intellectueel met geavanceerde vaardigheden te ontwikkelen in het toepassen van bouwtechnisch management met andere gerelateerde interdisc ...

Lees meer