Masters Programma in Bouwdiensten in Italië

Bekijk alle Master Opleidingen in Bouwdiensten in Italië

Bouwdiensten

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Masters Programma in Bouwdiensten in Italië

Lees meer

Master in engineering van bouwprocessen en systemen: rehabilitatie van historische gebouwen

University of Bologna
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Italië Ravenna

HBR internationale curriculum is gebouwd om te voldoen aan de behoeften van nieuwe professionals, door zich te richten op de diagnose van behoudsvoorwaarden en op de definitie van procedures voor consolidatie en rehabilitatie van de artefacten. [+]

HBR internationale curriculum is gebouwd om te voldoen aan de behoeften van nieuwe professionals, door zich te richten op de diagnose van behoudsvoorwaarden en op de definitie van procedures voor consolidatie en rehabilitatie van de artefacten.

Het specifieke doel van HBR Master is om hooggespecialiseerde professionals te trainen, uitgerust met de vaardigheden die geschikt zijn om de planning-, coördinatie- en controleactiviteiten uit te voeren en te sturen binnen de rehabilitatieprocessen van historische gebouwen. Succesvolle afronding van het HBR-curriculum maakt het mogelijk om een ​​Masters-afstuderen te behalen in Engineering of Building Processes and Systems, en om een ​​professionele carrière na te streven of om een ​​academische carrière voort te zetten.... [-]