MASTERSTUDIES

Deeltijd Master's Programma's in Bouw in Spanje 2020

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Deeltijd Master's Programma in Bouw in Spanje

3 Resultaten in Bouw, Spanje Filter

Master in duurzaam bouwen

Universidade da Coruña
Master
<
Voltijds
Spaans
Campus

De Master in Duurzaam Bouwen (MUES) is een officiële opleiding van één jaar die is gericht op professionals op het gebied van duurzaamheid te trainen.

Lees meer

Master Building Information Modelling (MBIM)

IDESIE Business School
Master
23 okt 2020
<
Voltijds
<
16 maanden
Spaans
Campus

De MBIM richt training op de processen en werksystemen die worden ontwikkeld in de verschillende fasen van de levenscyclus van een project (ontwerp, constructie en beheer van ...

Lees meer

Master's degree in het management en technologische innovatie in de bouw

Universidad de La Laguna
Master
sep 2020
<
Deeltijd
Spaans
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Deze master is gericht op professionals in deze nieuwe methodologieën die vandaag en manifest relevant zijn als een van de sectoren van innovatie op het gebied van de bouw man ...

Lees meer