MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Graduate Studies in Bosnië en Herzegovina 2019/2020

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Een Master, die een tot twee jaar van het onderwijs neemt om te ontvangen, kunnen studenten helpen verbeteren van hun professionele vaardigheden en kennis op te doen in hun vakgebied. Deze verbetering van de vaardigheden en kennis kan leiden tot een zeer bekwame carrière met doorgroeimogelijkheden.

 

Bosnië en Herzegovina is een Europees land gelegen op het Balkanschiereiland. Bosnië en Herzegovina heeft een grote traditie van succes in de wetenschap, kunst, literatuur, techniek, etc.

Masters Opleidingen in Bosnië en Herzegovina

gevonden resultaten Filter

Master Internationale Betrekkingen

International University Of Sarajevo IUS
Campus Voltijd 1 jaar Oktober 2019 Bosnië-Herzegovina Sarajevo

Op de graduate niveau, de focus van de IR-programma ligt op vrede en conflict studies en internationale veiligheid.

Meester in de genetica en bioengineering

International University Of Sarajevo IUS
Campus Voltijd 1 jaar Oktober 2019 Bosnië-Herzegovina Sarajevo

Genetica en Bioengineering is één van de snelst groeiende disciplines en er is een toenemende behoefte aan genetici en bio-ingenieurs gevormd met de hedendaagse technische normen. Wij streven ernaar om open-minded genetici en bio-ingenieurs, op de hoogte van de lokale en mondiale problemen, en gevoelige over ethische kwesties op te leiden.