MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Bosnië en Herzegovina 2020

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Een Master, die een tot twee jaar van het onderwijs neemt om te ontvangen, kunnen studenten helpen verbeteren van hun professionele vaardigheden en kennis op te doen in hun vakgebied. Deze verbetering van de vaardigheden en kennis kan leiden tot een zeer bekwame carrière met doorgroeimogelijkheden.

 

Bosnië en Herzegovina is een Europees land gelegen op het Balkanschiereiland. Bosnië en Herzegovina heeft een grote traditie van succes in de wetenschap, kunst, literatuur, techniek, etc.

Graduate Studies in Bosnië en Herzegovina

gevonden resultaten Filter

Meester in de genetica en bioengineering

International University Of Sarajevo IUS
Executive opleidingen
<
Voltijd
Engels
Campus

Genetica en Bioengineering is één van de snelst groeiende disciplines en er is een toenemende behoefte aan genetici en bio-ingenieurs gevormd met de hedendaagse technische nor ...

Lees meer

Master Internationale Betrekkingen

International University Of Sarajevo IUS
Executive opleidingen
<
Voltijd
Engels
Campus

Op de graduate niveau, de focus van de IR-programma ligt op vrede en conflict studies en internationale veiligheid.

Lees meer

Msc in elektrische en elektronische techniek

International University Of Sarajevo IUS
MSc
<
Voltijd
Engels
Campus

Electrical and Electronics Engineering Program biedt een Master of Science graad in het gebied van elektrische energie en power systems, evenals elektronica en embedded system ...

Lees meer