Filter
Master Studies
Bosnië-Herzegovina Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Graduate Studies in Bosnië en Herzegovina 2019/2020

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Een Master, die een tot twee jaar van het onderwijs neemt om te ontvangen, kunnen studenten helpen verbeteren van hun professionele vaardigheden en kennis op te doen in hun vakgebied. Deze verbetering van de vaardigheden en kennis kan leiden tot een zeer bekwame carrière met doorgroeimogelijkheden.

 

Bosnië en Herzegovina is een Europees land gelegen op het Balkanschiereiland. Bosnië en Herzegovina heeft een grote traditie van succes in de wetenschap, kunst, literatuur, techniek, etc.

Masters Opleidingen in Bosnië en Herzegovina

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

International University Of Sarajevo IUS

Op de graduate niveau, de focus van de IR-programma ligt op vrede en conflict studies en internationale veiligheid. ... [+]

Op de graduate niveau, de focus van de IR-programma ligt op vrede en conflict studies en Internationale veiligheid.

Het programma biedt afgestudeerde studenten van de vaardigheden die ze nodig hebben om te functioneren in de hedendaagse wereld en de motieven, de methoden en het beleid van staten die hun specifieke belangen in de internationale arena en de krachten die vorm te geven en die staten te beperken onderzoeken.

Het programma heeft ook een zeer succesvolle Summer School on leren van het verleden, Transitional Justice, Verzoening en andere verwante disciplines.

One-jarige opleiding 60 ECTS AQ Oostenrijk geaccrediteerd 3000 Euro per jaar [-]
Bosnië-Herzegovina Sarajevo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
International University Of Sarajevo IUS

Genetica en Bioengineering is één van de snelst groeiende disciplines en er is een toenemende behoefte aan genetici en bio-ingenieurs gevormd met de hedendaagse technisch ... [+]

Genetica en Bioengineering is één van de snelst groeiende disciplines en er is een toenemende behoefte aan genetici en bio-ingenieurs gevormd met de hedendaagse technische normen.

Wij streven ernaar om open-minded genetici en bio-ingenieurs, op de hoogte van de lokale en mondiale problemen, en gevoelige over ethische kwesties op te leiden.

Het programma richt zich op praktische toepassingen van de theoretisch kader op Hbo-niveau geleverd, de opbouw van het onderzoek arm en de ontwikkeling van de industrie-specifieke praktijken. De samenwerking met de industrie is een van de belangrijkste doelstellingen van het programma, om toe te voegen aan op oplossingen gerichte vaardigheden en een mind-set van onderzoek gesteund uitvoerbaarheid. ... [-]

Bosnië-Herzegovina Sarajevo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands