MASTERSTUDIES

Masters in Bosbeheer in Portugal

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Het doel van een Master of Science in Forest Sciences is voor de duurzaamheid en milieukwaliteit van de bossen en ecosystemen, zowel in afgelegen en stedelijke gebieden te ontwikkelen.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Master's Opleiding in Bosbeheer in Portugal

4 Resultaten in Bosbeheer, Portugal Filter

MSc in mediterrane bosbouw en natuurlijke hulpbronnen (MEDfOR)

University of Lisbon
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

MEDfOR is een internationaal masterprogramma op het gebied van bosbouw. Het wordt aangeboden door een Consortium van 7 Universiteiten, allemaal gelegen in het Middellandse-Zee ...

Lees meer

MSc in bosbouwkunde

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Executive opleidingen
okt 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Portuguese
Campus

Om het hoge niveau van professionele training in bosbouwkunde te behouden erkend door de afgestudeerden van deze universiteit.

Lees meer

Master in Management van Forest Resources

Polytechnic Institute Of Bragança
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Deze master programma is volledig in het Engels gedoceerd en de belangrijkste doel is om technologische opleidingen met een vrij sterke professionele aanpak bieden.

Lees meer

Masters in mediterrane agro-bosbouw-pastorale

Instituto Politécnico de Santarém
Executive opleidingen
okt 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Portuguese
Campus

Kennis, inzicht en training op het gebied van landbouw, bosbouw en begrazing, in een perspectief van behoud en de bescherming van de biodiversiteit.

Lees meer