Masters Programma in Boeddhistische Studies

Top Graduate Studies in Boeddhistische Studies 2019

Boeddhistische Studies

Een master 's degree is een geavanceerde hbo-opleiding, meestal begonnen na het behalen van een bachelor's degree. Een masterdiploma geeft een hoog niveau van professioneel wetenschappelijk werk aan en wordt meestal binnen één tot drie jaar voltooid.

Wat is een Master in boeddhistische studies? Via een Master in Boeddhistische Studies verwerven studenten een hoog niveau van kennis over de historische, sociale en culturele instellingen waaruit boeddhistische teksten en culturen zijn voortgekomen. Programma's met een spirituele concentratie leren studenten via bemiddeling en rituele oefeningen in cursussen zoals Inleiding tot Boeddhistische Meditatie. Sommige interdisciplinaire benaderingen combineren boeddhistische studies met Zuid- en Zuidoost-Aziatische studies. Cursussen in deze programma's kunnen de geschiedenis van het boeddhisme in India en Tibet of de inleiding tot de klassieke Tibetaanse taal omvatten.

Afgestudeerden met een Master in boeddhistische studies krijgen een goed afgeronde kennis van de persoonlijke, sociale en academische toepassingen van het boeddhisme, waardoor ze beter in staat zijn om hun gemeenschappen te onderwijzen en ermee om te gaan. Een master's degree kan ook worden gebruikt als opstap naar een doctoraatsprogramma.

De tijd die nodig is om een ​​Master in Boeddhistische Studies af te ronden, is afhankelijk van de kennis van een student over taal en religie. De duur van het programma heeft grote invloed op de kosten. Neem contact op met universiteiten en scholen met programma's die u interesseren voor meer specifieke informatie over de kosten.

Een master in boeddhistische studies bereidt studenten voor om beoefenaars of vertalers te worden, of om te werken met boeddhistische gemeenschappen, vorm te geven aan het boeddhisme. Sommige van deze posities zijn ontwikkeld ter ondersteuning van boeddhistische gemeenschappen. Anderen zijn ontworpen om mensen buiten de boeddhistische gemeenschap te helpen een beter begrip te krijgen van het boeddhisme, zijn geschiedenis en de mensen die het beoefenen. Veel mensen die ervoor kiezen om een ​​master in boeddhistische studies na te streven, zullen doorgaan naar een doctoraatsprogramma. Met een doctoraat kunnen mensen geleerden en docenten worden op universitair niveau.

Programma's kunnen van instelling tot instelling verschillen, afhankelijk van de door jou gekozen studiegraad. Om een ​​Master in Boeddhistische Studies te vinden die bij je past, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder Master{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie MSc{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here