Master's Opleiding in Biowetenschappen in Tomsk Rusland

Beste Masters Programma's in Biowetenschappen in Tomsk Rusland

Biowetenschappen

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Biologie & Life Sciences omvat alle aspecten van de studie van levende organismen, variërend van het begrijpen van het gen voor het beheer van ecosystemen. U kunt de studie: Anatomische Sciences; Dier, Plant en Milieuwetenschappen, Moleculaire Celbiologie, en Fysiologie.

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

Tomsk stad heeft een bevolking van meer dan 500.000 mensen en is gelegen langs de oevers van de rivier de Tom. Het heeft een aantal culturele instellingen en meer dan 10 universiteiten.

Top Master's Opleiding in Biowetenschappen in Tomsk in Rusland

Lees meer

Masters - Biotechnische Systemen En Technologieën

Tomsk Polytechnic University
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Rusland Tomsk

Voorbereiding van de Master in "Biotechnical systemen en technologieën" wordt uitgevoerd op het gebied van medische apparatuur, high-tech-gerichte productie. [+]

Voorbereiding van de Master in "Biotechnical systemen en technologieën" wordt uitgevoerd op het gebied van medische apparatuur, high-tech-gerichte productie.

Het doel van de opleiding - de voorbereiding van afgestudeerden voor technisch ontwerp, de productie en de technologische activiteiten op het gebied van medische instrumentatie systemen; in wetenschappelijk onderzoek voor het oplossen van problemen met betrekking tot de ontwikkeling van technologieën en de fondsen voor medische apparatuur; de exploitatie en het onderhoud van moderne medische instrumenten systemen; de organisatorische en bestuurlijke activiteiten bij de uitvoering van interdisciplinaire projecten in het werkveld.... [-]


Masters - Biotechnologie

Tomsk Polytechnic University
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Rusland Tomsk

Het programma biedt opleidingen aan de industriële-technologische, organisatorische, management, onderzoek, innovatie en onderwijs. [+]

Het programma biedt opleidingen aan de industriële-technologische, organisatorische, management, onderzoek, innovatie en onderwijs.

Profiel van voorbereiding

"Biotechnologie"

Onderscheidende kenmerken van het programma:

Het programma is interdisciplinair, training wordt uitgevoerd binnen de interuniversitaire samenwerking (Siberian State Medical University (SSMU), Central Research Laboratory van de Siberische State Medical University, Tomsk State University (TSU), Technische Universiteit Dresden (Duitsland), Ludwig-Maximilians-Universiteit München (Duitsland), Universiteit van Heidelberg (Duitsland), Universiteit van Ulsan (Y. Korea), Instituut voor Cardiologie, Siberische Tak van de Academie van Medische Wetenschappen, Instituut voor Oncologie, SB RAMS, Jilin University (China), evenals de deelname van deskundigen uit de reële economie (masterclasses, de uitvoering van specialistische disciplines).... [-]