MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Biowetenschappen in de Verenigde Elverum Noorwegen

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Biologische Life Science studies bereiden studenten vaak voor op een carrière in de gezondheidszorg. Soms zullen studieprogramma's de lessen over menselijke biologie combineren met lessen in natuurkunde, scheikunde en zelfs geologie om de studenten te helpen begrijpen en leren hoe levende organismen samenwerken.

Noorwegen (Norge) is het meest westelijke, noordelijke - en in feite het meest oostelijke - van de drie Scandinavische landen. Noorwegen staat bekend om zijn fantastische en gevarieerde landschappen. De fjorden in het westen van het land zijn lange smalle inhammen, aan beide zijden geflankeerd door hoge bergen, waar de zee dringt ver in het binnenland. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het onderwijs ligt bij het Noorse ministerie van Onderwijs en Onderzoek.

Top Master Porgramma in Biowetenschappen in de Verenigde Elverum in Noorwegen

1 Resultaten in Biowetenschappen, Elverum Filter

Master in Applied and Commercial Biotechnology

Inland Norway University of Applied Sciences
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
15 apr 2020
Engels
Campus

In our master's degree program, you can choose between two specializations: experimental biotechnology and commercialization of biotechnology. Students in both specializations ...

Lees meer