Master Opleiding in Biowetenschappen als Noorwegen

Top Master's Programma's in Biowetenschappen als Noorwegen

Biowetenschappen

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Bij de studie van biologische life sciences kunnen studenten zich richten op één aspect van de natuurwetenschappen of ze kunnen bestuderen hoe verschillende aspecten elkaar beinvloeden, zoals het milieu en de menselijke gezondheid of biologie en geologie.

Noorwegen (Norge) is het meest westelijke, noordelijke - en in feite het meest oostelijke - van de drie Scandinavische landen. Noorwegen staat bekend om zijn fantastische en gevarieerde landschappen. De fjorden in het westen van het land zijn lange smalle inhammen, aan beide zijden geflankeerd door hoge bergen, waar de zee dringt ver in het binnenland. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het onderwijs ligt bij het Noorse ministerie van Onderwijs en Onderzoek.

Als is een gemeente in de Noorse provincie genoemd als Akershus. Het is een van de snelst groeiende gemeenten in Akershus. Omdat de gemeente faciliteert agrarische activiteiten, zijn de hoge scholen ook het aanbieden van life sciences en agrarische specialisaties. Norweigan University of Life Sciences is het toonaangevende openbare universiteit.

Top Masters Opleiding in Biowetenschappen als in Noorwegen

Lees meer

Master in Aquatic Food Production - Safety and Quality (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Campus 2 jaar August 2018 Noorwegen Ås

[+]

Masters in Biowetenschappen als Noorwegen. Zweedse universiteit voor landbouwwetenschappen (SLU) University of Iceland (UoI) [-]