Master's Opleiding in Biowetenschappen in Noorwegen

Bekijk Masters Opleidingen in Biowetenschappen in Noorwegen

Biowetenschappen

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Biologische Life Science studies bereiden studenten vaak voor op een carrière in de gezondheidszorg. Soms zullen studieprogramma's de lessen over menselijke biologie combineren met lessen in natuurkunde, scheikunde en zelfs geologie om de studenten te helpen begrijpen en leren hoe levende organismen samenwerken.

Noorwegen, officieel het Koninkrijk Noorwegen, is een Scandinavisch unitaire constitutionele monarchie wiens grondgebied bestaat uit het westelijke gedeelte van het Scandinavische schiereiland, Jan Mayen, de Arctische archipel van Spitsbergen en de subantarctische Bouvet Island. Het hoger onderwijs in Noorwegen wordt aangeboden door een reeks van zeven universiteiten.

Masters in Biowetenschappen in Noorwegen

Lees meer

Master in Aquatic Food Production - Safety and Quality (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Campus 2 jaar January 2019 Noorwegen As

[+]

Top Masters in Biowetenschappen in Noorwegen. Zweedse universiteit voor landbouwwetenschappen (SLU) University of Iceland (UoI) [-]