16 Master Opleidingen in Biowetenschappen in Mexico for 2024

Master Opleidingen in Biowetenschappen in Mexico for 2024Filter
    • Valle de Bravo, Mexico

    Full time, Deeltijd

    4 semesters

    Blended

    Spaans

    Leer hoe u gezonde voedselproductie kunt integreren met een regeneratieve omgeving en de bevordering van sociale rechtvaardigheid. De Master's Degree in Agroecology and Regenerative Food Systems onderzoekt nieuwe kaders voor voedselproductie die effectief zijn in het beheer van biodiverse agro-ecosystemen, een hoge veerkracht hebben tegen veranderingen in het milieu en energiezuinig zijn.

    • Puerto Ángel, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Gericht op afgestudeerden in biologie, agronomie, ecologie, diergeneeskunde, zoötechniek, bosbouw of een ander gerelateerd gebied. Algemene doelstellingen: Human resources trainen met analytisch vermogen, fundamenteel en / of toegepast onderzoek ontwikkelen, dat kennis van de grens genereert en bijdraagt aan het oplossen van problemen in verband met de conventionele en onconventionele veehouderij, zodat hun professionele praktijk een impact heeft op de samenleving regionaal, staats-, nationaal en internationaal niveau.

    • Pachuca, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Het masterprogramma in duurzame landbouw- en bosbouwwetenschappen en -technologie (MCTAFS) speelt in op de behoefte om hoogopgeleide specialisten op te leiden die basis- en toegepaste kennis genereren en actief deelnemen aan de oplossing van problemen zoals slechte landbouwpraktijken, bodem- en waterverontreiniging, ontbossing, overmatig gebruik van landbouwchemicaliën, bodemdegradatie en erosie, verlies van biodiversiteit, onder andere om de duurzaamheid van deze sectoren in verschillende delen van de regio en het land te bereiken.

    • Monterrey, Mexico
    • Online Mexico

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Spaans

    De grote vraag naar het ontwikkelen en optimaliseren van processen in onder meer de industrie, voeding, landbouw, gezondheid en moleculaire diagnose heeft de integratie van biotechnologische technieken voor het genereren van nieuwe producten en diensten bevorderd. Op deze manier slaagt de ontwikkeling van biotechnologische processen erin een groot deel van de bevolking ten goede te komen, gezien het brede toepassingsgebied. Professionals die zijn afgestudeerd aan de Master of Science met een specialiteit in biotechnologie van Tecnológico de Monterrey, zijn in staat om te functioneren in academische, wetenschappelijke en industriële omgevingen, zowel bij de toepassing als bij het genereren van kennis.

    • Chihuahua, Mexico

    Full time

    4 maanden

    Op de campus

    Spaans

    Het programma is gericht op de uitgebreide training van human resources op postdoctoraal niveau, die, door betrokken te raken bij activiteiten voor het genereren, valideren en/of overdragen van kennis, evenals professionele training, reageren met innovatieve en op kennis gebaseerde voorstellen op de vraag naar een oplossing voor het probleem van dierlijke productiesystemen, het duurzaam gebruik en de exploitatie van natuurlijke hulpbronnen in Chihuahua, in Mexico en zelfs daarbuiten.

    • Mexico City, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Opleiden van personeel dat in staat is theoretisch-praktische cursussen op bachelorniveau op het gebied van Genetica en Moleculaire Biologie te doceren en effectief deel te nemen aan de uitvoering van wetenschappelijk onderzoek. Bereid studenten voor die geïnteresseerd zijn in het voortzetten van een carrière in wetenschappelijk of technologisch onderzoek binnen een doctoraatsprogramma in genetica en moleculaire biologie of in een daaraan gerelateerd veld.

    • México, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Een langeafstandsgewas De kweek van aquatische soorten is niet gestopt met groeien. Het is een activiteit die over de hele wereld voedsel, grondstoffen en industriële producten genereert, maar die in Mexico van bijzonder belang is omdat het een van de vijf landen is met de grootste biodiversiteit ter wereld. Met alleen al meer dan 5,1 miljoen vierkante kilometer zeeoppervlak heeft ons land een potentieel dat gebaseerd is op honderden planten- en diersoorten. Dankzij dit maakt de studie van organismen van microalgen tot vissen de productie van voedsel efficiënter, zowel voor de nationale markt als voor de export. En omdat het genereren van kennis op het gebied van onder meer genetica, moleculaire biologie, virologie een permanente behoefte is voor deze sector, nemen instellingen voor hoger onderwijs hun rol op van het leveren van instrumenten om deze te promoten en te versterken. Dienovereenkomstig leidt de Master of Science in Aquaculture gekwalificeerde mensen op die, uit de academische, overheids- of productieve sectoren, de groei van deze sector bevorderen. De kennis die de komende jaren wordt ontwikkeld, zal bepalend zijn om de kwaliteit van het voedsel en de producten die we aanbieden aan Mexico en de wereld te verhogen.

    • Bahias De Huatulco International Airport, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    De afgestudeerde van de Master Dierlijke Productie en Gezondheid zal in staat zijn om problemen met betrekking tot de conventionele en onconventionele veehouderij te identificeren, analyseren en oplossen met sociaal en wetenschappelijk-technologische verantwoordelijkheid. Zijn academische opleiding zal hem in staat stellen om fundamenteel en/of toegepast onderzoek in zijn vakgebied te leiden, bij te dragen aan de opleiding van human resources en kennis te genereren in de instellingen van de publieke of private sector waar hij is opgenomen. ALGEMENE DOELSTELLING VAN HET STUDIEPLAN Het opleiden van human resources met analytische vaardigheden, het ontwikkelen van fundamenteel en/of toegepast onderzoek, dat kennis van de grens genereert en bijdraagt aan het oplossen van problemen in de conventionele en niet-conventionele veehouderij, zodat hun beroepspraktijk heeft impact op de samenleving op het niveau. regionaal, staats- en internationaal.

    • Cuernavaca, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Het opleiden van human resources van hoge academische kwaliteit in biotechnologie, gebaseerd op het verwerven van theoretische en disciplinaire basiskennis toegepast op experimenteel werk waarmee ze basis- en / of toegepaste onderzoeksprojecten op milieu-, landbouw- en gezondheidsgebied kunnen ondersteunen, evenals hoe wetenschappelijke verspreidingstaken moeten worden uitgevoerd.

    • San Nicolás de los Garza, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Doel van het onderwijsprogramma De behoeften aan toegepaste kennis op het gebied van gewasproductie dekken, die haalbare oplossingsopties biedt voor de problemen die zich voordoen in de verschillende landbouwproductiesystemen en passend bij de huidige sociale, ecologische en culturele omstandigheden, die is ook een bron van menselijke hulpbronnen die in staat zijn om het hoofd te bieden aan en bij te dragen aan de oplossing van dit probleem, met een sociaal en ethisch gevoel en met zorg voor en bescherming van het milieu dat hen omringt.

    • Copainalá, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Opleiden van professionals van hoog niveau op het gebied van klinische biochemie, met een kritische, creatieve, ethische en doelgerichte houding, met het vermogen om kennis en vaardigheden toe te passen, zowel op het gebied van wetenschappelijk onderzoek als in de ontwikkeling en aanpassing van technologie , bij het voorstellen van alternatieve oplossingen, vóór relevante regionale, provinciale en / of nationale problemen, gerelateerd aan biologisch-chemische aspecten op het gebied van gezondheid, zowel voor mens als milieu.

    • Puerto Ángel, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Human resources op hoog niveau ontwikkelen om de wetenschappelijke en technologische kennis te verwerven die nodig is voor het identificeren, analyseren en oplossen van problemen met betrekking tot ecologie, natuurbehoud en natuurbeheer. Door hun werkervaring (in de private en publieke sector) kunnen ze dus een positieve impact hebben op de samenleving op regionaal, nationaal, nationaal en internationaal niveau.

    • Pachuca, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    Het doel van de Master in Food Science is om de aspecten te bestuderen die te maken hebben met het gebruik, de karakterisering en de conservering van agrovoedingsproducten en bijproducten, om te reageren op sociale eisen en om de uitdagingen aan te gaan die worden veroorzaakt door de transformaties van de hedendaagse wereld op het gebied van voeding.

    • Hermosillo, Mexico

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Spaans

    Algemeen doel: het trainen van human resources met een brede visie en met het vermogen om problemen en basis- en toegepaste processen in de verschillende disciplines van de biologische wetenschappen te identificeren.

    • Aguascalientes, Mexico

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Spaans

    De Interinstitutionele Master's Degree in Livestock Production (MIPPE) wordt voorgesteld als een onderzoeksgericht programma dat bij zijn studenten streeft naar het ontwikkelen van fundamentele en toegepaste onderzoeksvaardigheden die leiden tot de oplossing van problemen met de veehouderij, rekening houdend met rundvleesproducerende runderen, zuivel- het produceren van runderen, schapen, geiten, pluimvee (vleeskuikens en legkippen) en varkens.