MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Biotechnologie in Oostenrijk

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Biotechnologie is een uitdagend gebied dat wetenschap en techniek concepten combineert. Studenten die dit educatieve pad voort te zetten zal waarschijnlijk winnen kennis in de microbiologie, chemie, genetica, celbiologie, bio-ethiek, het klonen van genen, bioinstrumentation, bio-informatica, genomics, en biometrie.

Oostenrijk, officieel de Republiek Oostenrijk, is een federale republiek en een land van ongeveer 8.470.000 mensen in Centraal-Europa.

Masters Programma in Biotechnologie in Oostenrijk

3 Resultaten in Biotechnologie, Oostenrijk Filter

Master medische en farmaceutische biotechnologie

IMC University of Applied Sciences Krems
Executive opleidingen
01 sep 2020
<
Voltijd
<
4 semesters
31 May 2020
Engels
Campus

De masteropleiding Geneeskunde en Farmaceutische Biotechnologie biedt probleemoplossende expertise voor de ontwikkeling van innovatieve behandelingen.

Lees meer

MSc in de ingenieurswetenschappen Bioraffinage

Graz University of Technology (TU Graz)
MSc
okt 2020
<
Voltijd
<
4 semesters
Engels
Campus

Biologische middelen zijn een essentieel onderdeel voor een duurzame economische systeem in Europa. Om biologische hulpbronnen economisch en ecologisch duurzaam te gebruiken, ...

Lees meer

MSc in Biotechnology

Graz University of Technology (TU Graz)
MSc
okt 2020
<
Voltijd
<
4 semesters
Engels
Campus

Via het interdisciplinaire NAWI Graz masterprogramma Biotechnology, bieden internationaal erkende instructeurs u kennis over technologische processen die zich voordoen in bios ...

Lees meer