MASTERSTUDIES

Masters in Biotechnologie in Noorwegen

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van technologieën die kunnen helpen bij het verbeteren van de gezondheid en het milieu willen biotechnologie te bestuderen. Dit gebied kan leiden tot een carrière in de moleculaire biologie, medisch onderzoek, biochemie, regulatory affairs, duurzame landbouw en biodefense.

Noorwegen (Norge) is het meest westelijke, noordelijke - en in feite het meest oostelijke - van de drie Scandinavische landen. Noorwegen staat bekend om zijn fantastische en gevarieerde landschappen. De fjorden in het westen van het land zijn lange smalle inhammen, aan beide zijden geflankeerd door hoge bergen, waar de zee dringt ver in het binnenland. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het onderwijs ligt bij het Noorse ministerie van Onderwijs en Onderzoek.

Master Opleiding in Biotechnologie in Noorwegen

2 Resultaten in Biotechnologie, Noorwegen Filter

Master of Science in Marine Biotechnology

UIT The Arctic University of Norway
MSc
jan 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het doel is om kandidaten in biotechnologische vaardigheden in het algemeen voor te lichten, waardoor ze kwalificeren voor een loopbaan in een scala van organisaties, waaronde ...

Lees meer

Master in Applied and Commercial Biotechnology

Inland Norway University of Applied Sciences
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
15 apr 2020
Engels
Campus

In our master's degree program, you can choose between two specializations: experimental biotechnology and commercialization of biotechnology. Students in both specializations ...

Lees meer