MASTERSTUDIES

Master Programma's in Biotechnologie in de Verenigde Elverum Noorwegen

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Biotechnologische betrekking op producten en technologie├źn die zijn gebaseerd op biomoleculaire en cellulaire processen. Studenten studeren op dit gebied kan klassen, zoals moleculaire en celbiologie, genetica, immunologie, anatomie en fysiologie, natuurkunde, scheikunde, en microbiologie nemen.

Noorwegen (Norge) is het meest westelijke, noordelijke - en in feite het meest oostelijke - van de drie Scandinavische landen. Noorwegen staat bekend om zijn fantastische en gevarieerde landschappen. De fjorden in het westen van het land zijn lange smalle inhammen, aan beide zijden geflankeerd door hoge bergen, waar de zee dringt ver in het binnenland. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het onderwijs ligt bij het Noorse ministerie van Onderwijs en Onderzoek.

Beste Masters Programma in Biotechnologie in de Verenigde Elverum in Noorwegen

1 Resultaten in Biotechnologie, Elverum Filter

Master in Applied and Commercial Biotechnology

Inland Norway University of Applied Sciences
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
15 apr 2020
Engels
Campus

In our master's degree program, you can choose between two specializations: experimental biotechnology and commercialization of biotechnology. Students in both specializations ...

Lees meer