MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Biotechnologie in Afrika 2020

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Studenten die genieten van wetenschap en technologie kan willen een opleiding in de biotechnologie na te streven. Kennis op dit gebied kan leiden tot innovaties op het gebied van de medische biologie, landbouw en farmacie. Instructie omvat vaak zowel de toegepaste cursussen en laboratoriumexperimenten.

Veel programma's in Afrika plaatsvinden in een zeer ongebruikelijke culturele en fysieke omgeving dan de meeste studenten zijn vertrouwd met de goede oude tijd. Kom te weten aan te passen aan deze leefomstandigheden is onderdeel van plezier en de uitdaging van die er wonen. De uitdaging is intellectueel, emotioneel en fysiek.

Masters Opleiding in Biotechnologie in Afrika

2 Resultaten in Biotechnologie, Afrika Filter

M.Sc. in de biotechnologie

Egypt-Japan University of Science and Technology
MSc
feb 2021
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Afdeling Biotechnologie bestrijkt onderzoeksgebieden die variƫren van het begrijpen van de aard en / of de moleculaire basis van biologische processen waarbij biologische syst ...

Lees meer

MTech in biotechnologie

University of Johannesburg
Executive opleidingen
jan 2021
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Het primaire doel van de MTech Biotechnology is om studenten gespecialiseerde geavanceerde opleiding en training te bieden en tegelijkertijd te voldoen aan de vereisten van ee ...

Lees meer