MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Biologie in Georgië

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Meer te leren over de biologische aspecten van het menselijk lichaam kan de basis vormen voor verder onderzoek in de farmacologie of in de medische school. Voor degenen die willen aan de wetenschap te leren, kan een biologie-onderwijs worden gecombineerd met de opleiding tot onderwijs credential verdienen.

Onderwijs in Georgië wordt gedeeltelijk gefinancierd voor die mensen nastreven van onderwijs tussen leeftijden 18 en 35 jaar. Dit systeem stelt studenten in staat om praktische vaardigheden en kennis die helpt de hele wereld geconfronteerd met de uitdagingen van de 21ste eeuw te verwerven.

Master in Biologie in Georgië

1 Resultaten in Biologie, Georgië Filter

Master in de toegepaste genetica

Ilia State University
Master
mrt 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
30 nov 2020
Engels
Campus

De Master of Applied Genetics aan de faculteit voor Natuurwetenschappen en Geneeskunde zal studenten opleiden tot een internationale standaard, met gebruikmaking van de huidig ...

Lees meer