MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Biochemie in de Verenigde Staten

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Studenten die de biochemie kan kennis die hen voorbereidt op het werk in een scala van gebieden zoals de biochemie, moleculaire biologie, celbiologie en biotechnologie krijgen bestuderen. Curriculum instructie omvat vaak zowel hoorcolleges en laboratorium ervaring. 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Master Porgramma in Biochemie in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Biochemie, Verenigde Staten Filter

Master of Science / Master of Engineering in Chemical and Biochemical Engineering

Rutgers School of Engineering
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Rutgers 'Chemische en Biochemische Engineering programma biedt een uitgebreid, modern chemisch engineering graduate programma, met spannende en innovatieve onderzoeksinspannin ...

Lees meer

Master in de biochemie

McGovern Education Group
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

De Master of Biochemistry is een master in biochemie, waarin studenten de structuren, functies en biologische processen van verschillende moleculen in ingewikkelde biologische ...

Lees meer