MASTERSTUDIES

Masters Programma's in Biochemie in Portugal

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Biochemie betrekking op de werkwijzen waarbij chemische reacties beïnvloeden levensprocessen. Typische klassen kunnen anorganische chemie, fysische chemie, enzymologie, biochemische regelgeving, celstructuur en organisatie, organische chemie, biotechnologie, analytische chemie, genetica en moleculaire theorie bevatten.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Masters in Biochemie in Portugal

1 Resultaten in Biochemie, Portugal Filter

Master's degree in de biochemie

Universidade de Évora
Executive opleidingen
okt 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Portuguese
Campus

De Master in de Biochemie heeft als belangrijkste doel om professionals in staat om taken uit te voeren op het gebied van biochemie, toegepast op het milieu, de productie en b ...

Lees meer