MASTERSTUDIES

Master's Programma's in Bio-informatica in Azië 2020

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Bioinformatics betreft de toepassing van computer-gebaseerde benaderingen voor het begrijpen van biologische processen. De technologie van vandaag geeft ons een hoge capaciteit analyse van genen en eiwitten die het nodig informatica bij het oplossen van biologische problemen te integreren maken.

Als de grootste en meest bevolkte continent van de wereld, Azië bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, culturen, omgevingen, economie, historische banden, en overheidssystemen.

Master's in Bio-informatica in Azië

2 Resultaten in Bio-informatica, Azië Filter

Master in Bioinformatics

University of Bologna
Executive opleidingen
okt 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De International Bologna Master in Bioinformatics houdt zich bezig met deze vragen en heeft tot doel kennis en expertise te genereren op specifieke gebieden van Biologie, Biot ...

Lees meer

MSc in Bioinformatics

Perdana University
MSc
jan 2021
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Campus

Op de Perdana University School of Data Sciences Perdana University we inzicht te krijgen in een breed scala aan biologische onderzoeksvragen met behulp van een reeks wiskundi ...

Lees meer