77 Master Opleidingen in Studies bestuursrecht 2024

Master Opleidingen in Studies bestuursrecht 2024Filter
    • Washington, Verenigde Staten

    Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Het online Master of Public Administration and Policy (MPAP) -programma van de Amerikaanse universiteit combineert de hoog aangeschreven, nationaal erkende en door NASPAA geaccrediteerde MPA- en MPP-opleidingen van de School of Public Affairs tot één fundamenteel, hoog verkoopbaar referentiescijfer.

    • Online USA

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De Master of Science in Environmental Science and Policy is een springplank naar leiderschap voor professionals in de milieusector. Het programma geeft studenten een krachtig inzicht in waar de wetenschappen elkaar overlappen en het beleid informeren, terwijl ze inzicht geven in de manier waarop beleid wordt geïmplementeerd en de milieueffecten beïnvloeden.

    • Brighton, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Bestudeer de uitdagingen van de overgang naar een koolstofarme economie en de aanpassing aan de klimaatverandering, en hoe deze de mondiale en regionale ontwikkeling beïnvloeden. Deze cursus is voor niet-specialisten op klimaatgebied. Je onderzoekt de onderling verbonden dimensies van wetenschap en technologie, en de economie, politiek en beleid van klimaatverandering.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc in International Public Policy bij Queen's biedt een hoogwaardig programma voor academische en persoonlijke ontwikkeling, waarbij studenten de tools krijgen om de hedendaagse beleidsproblemen waarmee regeringen wereldwijd worden geconfronteerd, te begrijpen en te beïnvloeden.

    • Online

    Full time

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het doel van deze master in Europees recht en beleid op afstand, geleid door de rechtenfaculteit, is om een interdisciplinair beroepsprofiel op te leiden van een expert in Europees recht en beleid, waardoor hij operationele en professionele vaardigheden krijgt die hem in staat stellen deel te nemen aan de verschillende stadia van de het opstellen en uitvoeren van het Europese beleid.

    • UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    30 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De wereld van de publieke dienstverlening is veranderd en daarmee ook de vraag naar een geheel nieuwe reeks vaardigheden en denkwijzen. Door u kennis te laten maken met de nieuwste, baanbrekende praktijken, strategieën en mondiale perspectieven op het gebied van publieke dienstverlening, bereidt onze 100% Online Masters of Public Administration (MPA) u voor op de uitdagingen van de hedendaagse publieke sector, waardoor u de tools krijgt om positieve verandering teweeg te brengen, waar u ook bent zijn in de wereld.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Hong Kong, Hongkong

    Deeltijd

    107 weken

    Op de campus

    Engels

    Onze nieuwe MA Law (SQE1) is een wetsconversiecursus en omvat onze SQE1-voorbereidingscursus, die studenten voorbereidt op de SQE1-assessments. De cursus is bedoeld voor niet-juristen die zich willen kwalificeren als advocaat en een juridische kwalificatie op masterniveau willen behalen. Als internationaal erkende kwalificatie is een master Rechtsgeleerdheid een mooie aanvulling op je portfolio. Met een sterke mate van ondersteuning vanaf het begin, is deze cursus een geweldige introductie tot de wet als je een bachelordiploma in een andere discipline hebt. Succesvolle afronding van de MA Law (SQE1) kwalificeert je ook om verder te gaan met het studeren van de LLM Legal Practice (SQE1&2) om advocaat te worden.

    • Santiago de Compostela, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Spaans, Galicisch

    De Master's Degree in Local Government and Innovative Public Policies biedt gespecialiseerde training in bestuur en management van lokale besturen, gericht op het versterken van de vaardigheden van degenen die willen werken in deze publieke sfeer, van degenen die het leiden en beheren en van degenen uit de particuliere sector sector ondersteunende diensten aanbieden aan lokale overheden.

    • Basel, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    De Master of Science in Economics and Public Policy richt zich op de economische analyse van markten, politieke processen, instellingen en overheidsinterventies. Uitdagingen voor het overheidsbeleid zijn overal: hoe kunnen we klimaatverandering tegengaan en de economie vormgeven in de richting van een duurzamere toekomst? Vraagt de opkomst en dominantie van nieuwe bedrijven in de digitale sector om strikte antitrustmaatregelen? Vraagt toenemende concentratie van inkomen en vermogen om meer herverdeling of ingrijpen op de arbeidsmarkt? Hoeveel overheidsingrijpen is nodig in een crisis als de Covid-19-pandemie van 2020/21?

    • Bristol, Verenigd Koninkrijk
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • + 1 more

    Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Onze MSc in juridische technologie is beschikbaar voor zowel afgestudeerden in de rechten- en niet-juridische wetenschappen, die u inzicht verschaffen in dit zich snel ontwikkelende gebied. Je leert de basis van deze opwindende en vaak ontwrichtende technologie in een juridische context en de regelgeving die eromheen wordt gevormd.

    • Washington, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De Master of International Policy and Practice (MIPP) van de Elliott School is een geavanceerde professionele opleiding voor professionals in het midden van hun carrière. Door een rigoureuze academische opleiding te combineren met de ontwikkeling van waardevolle loopbaanbevorderende vaardigheden, bereidt het programma studenten voor op leiderschapsrollen in internationaal openbaar beleid. Het programma kan online of op de campus worden voltooid en er zijn mogelijkheden voor kortstondige studie in het buitenland om het praktische real-world toepassingsontwerp van het curriculum van dit programma te verbeteren.

    • Philadelphia, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    In de Master of Public Health (MPH) in Health Policy and Management aan Temple University 's College of Public Health, ontwikkel je competenties die een integraal onderdeel zijn van de beoordeling, ontwikkeling, ontwerp, implementatie, leiderschap en beheer van volksgezondheidsgerelateerde programma's en initiatieven. Je leert ook om overheids- en organisatiebeleid te formuleren dat is ontworpen om de gezondheid van de bevolking en de zorgervaring van de patiënt te verbeteren en de kosten van gezondheidszorg per hoofd van de bevolking te verlagen.

    • Bolzano, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Italiaans, Duits

    Wil je een reeks professionele vaardigheden opbouwen om bij te dragen aan je gemeenschap? Ben je geïnteresseerd in werken bij de overheid, bij je gemeente of om de openbare dienstverlening op internationaal niveau te verbeteren? Wil je studeren in een drietalig programma met een sterke internationale oriëntatie?

    • Lisbon, Portugal

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Portugees

    Met de Master Rechten – Specialisatie Publiekrecht | Public Regulatory Law, NOVA School of Law biedt een baanbrekende academische ervaring op een gebied dat een van de meest relevante binnen het publiekrecht is geworden: regelgeving.

    • Lisbon, Portugal

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    Besluitvorming is voortdurend een uitdagend proces met een groeiend aantal variabelen en verwachtingen waaraan op verschillende gebieden moet worden voldaan, die allemaal een directe impact hebben op de samenleving. In deze master verwerf je de tools om persoonlijke en organisatorische ontwikkeling te stimuleren, zowel voor openbare als niet-gouvernementele bedrijven. De masteropleiding International Development and Public Policy speelt in op de vraag naar toegepaste training op het gebied van Public Policy and Development, afgestemd op het aantrekken van hoogwaardige internationale studenten met een breed scala aan disciplinaire achtergronden, van sociale wetenschappen en geesteswetenschappen tot economie, politieke wetenschappen en techniek.