MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Master Programma's in Benin 2019/2020

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Na het behalen van een bachelor's degree, veel studenten besluiten om hun ervaring en onderwijs te verhogen door het nastreven van een Master. Een Master kan ongeveer twee jaar in beslag nemen om geld te verdienen, en er zijn programma's worden aangeboden in veel verschillende gebieden, zodat studenten de nadruk die werkt voor hen en hun doelen kunnen vinden.

 

Benin, gelegen in West-Afrika, is de thuisbasis van een veelheid aan opties hoger onderwijs. Er zijn 10 vestigingen van de Nationale Universiteit van Benin in het hele land, en het totale aantal publieke en private instellingen samen is 94.

Master's Programma's in Benin

gevonden resultaten Filter

Meester in het openbaar bestuur (MPA)

African School of Economics
Campus Voltijd Februari 2020 Benin Cotonou

ASE's MPA-curriculum is ontworpen om een ‚Äč‚Äčopleiding te bieden die superieure is voor vergelijkbare programma's in Benin en de bredere regio door een strikte band met overheids- en internationale agentschappen aan te bieden.

Master in ontwikkelingsstudies (mds)

African School of Economics
Campus Voltijd 2 jaren Februari 2020 Benin Cotonou

Dit tweejarige programma biedt academische opleiding in de sociale wetenschappen gerelateerd aan ontwikkeling, met twee sporen: economische geschiedenis en sociologie en politieke wetenschappen. Het wordt alleen aangeboden aan voltijdse studenten en biedt basisopleidingen aan studenten naast naast lokaal op maat gemaakte cursussen in andere sociale wetenschappen.

Master in wiskunde, economie en statistiek (mmes)

African School of Economics
Campus Voltijd 2 jaren Februari 2020 Benin Cotonou

De structuur van ons MMES-programma is bijna identiek aan die van de eerste twee jaar van een Noord-Amerikaanse doctoraal programma in de economie. Het combineert geavanceerde training in kwantitatieve methoden met een sterke basis in economische theorie en onderzoeksontwerp.