MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Master Opleidingen in België 2019/2020

Het kleine Europese land van België is echt een internationaal land. Naast het feit dat gastheer voor het hoofdkwartier van de EU, maar tegelijk ook het hoofdkwartier van vele andere internationale organisaties. Met drie officiële talen, interessante musea, mooie oude architectuur, belangrijke politieke instellingen, en een diverse cultuur, een Master in België is een uitstekende keuze voor diegenen die een dynamische locatie voor de bevordering van het onderwijs. .

Het meertalige, hoogopgeleide, internationale omgeving is een geweldige plek om uw Meester te nemen in België. De vele universiteiten en gespecialiseerde hogescholen bieden graden in vakken als bedrijfskunde, management, leiderschap, Economie, Recht, Volksgezondheid, Politicologie, Biologie, en Internationale Betrekkingen. Master in België programma's kunnen tussen een en twee jaar in beslag in full-time studie, maar het programma lengtes kan langer zijn als de Master in België programma is part-time of online.

Begin je zoektocht vandaag nog voor een Master in België! De onderstaande lijst geeft u een overzicht van alle beschikbare opties, maar als je weet wat je wilt, je hierboven kunt gebruik maken van de search dozen om uw zoekopdracht te verfijnen.

gevonden resultaten Filter

Master in General Management

HEC Management School - University of Liège
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan België Luik

De masterdiploma in management, met een scala aan specialisaties, geeft je een degelijke training met een hoog niveau van specialisatie. Het programma bestaat uit een sterke kern van conceptuele (theoretische) kennis klaar om snel te worden omgezet in praktische (operationele) vaardigheden in verschillende managementfuncties. Elke specialisatie combineert een reeks gespecialiseerde cursussen, een stage (in een bedrijf, in een openbare organisatie, in een onderzoekscentrum etc.) en een eindthesis.

Eit-kic meester in energie (leuven et al)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan België Leuven +1 more

Master in marketinganalyse

Ghent University - Faculty of Economics and Business Administration
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar September 2020 België Gent +1 more

De Master of Marketing Analysis is een één jaar durende fulltime studie (of twee jaar durende parttime studie) over analytische Customer Relationship Management (CRM) / Business Intelligence-onderwerpen in het Engels met betrekking tot dataminingtechnieken.

Meester - ingénieur commerciële

ICHEC Brussels Management School
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 België Brussel

Deze master's degree is de logische uitbreiding van de bachelor in Business engineering. Twee specifieke specialisatie majors zijn uitgevoerd voor toekomstige zakelijke ingenieurs ..

Master in liberale studies

European College for Liberal Studies
Campus Voltijd Deeltijd 9 - 12 maanden November 2019 Spanje Barcelona België Brussel Madrid Zwitserland Zürich Japan Tokyo Antwerpen +9 more

MLS - Master in Liberal Studies (60 studiepunten)

International Executive Master in Football Business

International Football Business Institute
Campus Voltijd 1 jaar September 2020 België Brussel

Het begint allemaal met een hart voor zaken en een passie voor voetbal. De IFBI biedt de deelnemers een unieke uitvoerende master om zich te specialiseren in de voetbalbusiness. Tijdens de cursus krijgen studenten de kans om in contact te komen met experts die werkzaam zijn bij voetbalclubs, federaties, verenigingen en bedrijven.

Master in wereldwijd supply chain management

Antwerp Management School
Campus Voltijd 12 maanden Augustus 2020 België Antwerpen

Supply chain-functies worden snel belangrijker in internationale bedrijven. Geïnteresseerd in een carrière in de continu groeiende logistieke sector? Wees voorbereid: volg de Master in Global Supply Chain Management

Erasmus Mundus Master in Georesources Engineering - EMerald

Université de Lorraine
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Frankrijk Nancy België Luik Zweden Luleå Duitsland Freiberg +6 more

Het EMerald Master-programma is opgezet om tegemoet te komen aan de dringende behoefte van de Europese Unie om een hulpbronnenefficiënt Europa te creëren.

Master in geavanceerde materialen: innovatief recyclen

EIT RawMaterials Academy - AMIR
Campus Voltijd 24 maanden September 2020 Frankrijk Bordeaux Portugal Lissabon Duitsland Darmstadt België Luik Spanje Madrid Hongarije Miskolc +10 more

Het AMIR Master-programma in Advanced Materials: Innovative Recycling integreert diepgaande technische kennis over materiaalrecycling met training op hoog niveau over ondernemerschap en innovatie, waardoor studenten de vaardigheden krijgen die ze nodig hebben om game-changers in de recyclingsector te worden. Als een EIT-gelabeld masterprogramma is AMIR ontworpen en geleverd door een consortium van EU-topuniversiteiten in de grondstoffensector. AMIR-studenten studeren in twee verschillende Europese landen als onderdeel van hun opleiding en ontvangen een reeks voordelen, waaronder zomerscholen, netwerkevenementen en financiële ondersteuning van EIT RawMaterials. Alle onderwijs en beoordelingen vinden plaats in het Engels.

Master in Management Science

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan België Brussel

De Master in Management Science is een veeleisend programma dat studenten traint in alle kerndisciplines en gebieden die relevant zijn voor bedrijfsmanagement. De belangrijkste onderscheidende kenmerken zijn de grootte van de gemeenschappelijke kern van het eerste jaar (geavanceerde verplichte cursussen), die studenten een solide basis van kennis en vaardigheden biedt, de sterke nadruk op analytische vaardigheden en de multidisciplinaire aard ervan (recht, economie, management, communicatie en talen), die studenten een breed scala aan hulpmiddelen en benaderingen biedt om te evolueren in een steeds complexere en dynamischere wereld. Een brede selectie van keuzevakken in het tweede jaar stelt studenten in staat om hun intellectuele belangen in alle disciplines van het management na te streven of hun vaardigheden toe te passen in een begeleid consultingproject met partnerbedrijven.

Master in stedenbouw en territoriale ontwikkeling

Isuru
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan België Sint-Gillis

De training is modulair georganiseerd en volgens een op competenties gebaseerde aanpak. De student doorloopt de verschillende onderwijseenheden die de training vormen volgens het ritme dat bij hem past, tot de geïntegreerde test waarin hij via een synthesewerk de transversale beheersing van de verworven vaardigheden moet demonstreren.

Master in Business Process Management (BPM)

Hasselt University
Campus Voltijd 1 jaar September 2020 België Hasselt Diepenbeek +1 more

De belangrijkste Business Process Management (BPM) richt zich op de management- en bedrijfsrol van informatie en informatiesystemen en technologieën in de bedrijfswereld, met de nadruk op bedrijfsprocessen. Het programma richt zich op de manier waarop bepaalde kansen en bedreigingen in dit verband moeten worden beheerd en bestuurd.

European Master in Translational Cosmetic and Dermatological Sciences ( EMOTION )

EMOTION
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Italië Novara Duitsland Berlijn Spanje Elche België Namen +6 more

EMOTION is een tweejarige 120 ECTS, een Engelstalige master met een dubbele graad gericht op farmaceutische en cosmetische R

Online Executive Master in EU-studies

Centre international de formation européenne (CIFE)
Online Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Duitsland Berlijn Frankrijk Leuk België Brussel Hongarije Boedapest Verenigd Koninkrijk Canterbury Italië Rome Turkije Istanbul Tunesië Tunis +14 more

De Executive Master in EU Studies is een multidisciplinair tweejarig (60 ECTS) curriculum, dat flexibele studiepaden en methoden biedt voor professionals, postdoctorale studenten en ambtenaren die hun loopbaan op hetzelfde moment voortzetten.

CEMS Master in internationaal management (CEMS mim)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Voltijd 1 jaar September 2020 Frankrijk Parijs Japan Tokyo Nederlanden Rotterdam Noorwegen Bergen Polen Warschau Portugal Lissabon Rusland Sint Petersburg Spanje Barcelona Zweden Stockholm Zwitserland St. Gallen Turkije Istanbul Hongkong Hong Kong Italië Milaan Ierland Dublin Australië Sydney Oostenrijk Wenen België Ottignies-Louvain-la-Neuve Brazilië São Paulo Canada Londen China Beijing Tsjechië Praag Denemarken Kopenhagen Finland Helsinki Duitsland Keulen Verenigd Koninkrijk Hongarije Boedapest India Kolkata Agde +52 more

De CEMS MIM is een postgraduaat, pre-experience mate open voor een selecte groep van studenten op een masteropleiding in een van 28 toonaangevende instellingen