Filter
Master Studies
Italië Florence Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Graduate Studies in Beeldende kunst in de Verenigde Florence Italië

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

Een beeldende kunst programma biedt studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala van verschillende kunst mediums te bestuderen. Voorbeelden van klassen zijn kleurenleer, 2-D design, animatie, 3-D ontwerp, grafiek, muziektheorie, computer applicaties en webdesign.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Florence is een van de meest dichtbevolkte stad van Italië. Deze plaats staat bekend om zijn kunst instellingen. Bovendien worden instellingen zoals Florence University of Arts gewijd aan het verstrekken van goede kwaliteit kunst based onderwijs. Deze onderwijsinstellingen richten zich op meer dan alle uiterlijke verzorging van de leerlingen.

Beste Masters Opleiding in Beeldende kunst in de Verenigde Florence in Italië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Beeldende kunst, Florence

Graden
Plaats
Italië
Florence
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
Florence Classical Arts Academy

Dit programma is beschikbaar voor Russische professionele artiesten die in het veld oefenen, met het doel hun technische niveau verder te verbeteren en hun expertise te v ... [+]

Master-Stage in schilderen en tekenen

Dit programma is beschikbaar voor Russische professionele artiesten die in het veld oefenen, met het doel hun technische niveau verder te verbeteren en hun expertise te verbreden. Er zijn gedeeltelijke en volledige beurzen verdeeld volgens de jaarlijkse competitie.

Master-Stage in kunstonderwijs

Dit programma is beschikbaar voor Russische professionele kunstenaars die in het veld oefenen, met als doel hun cv te verrijken en het kunstvak te oefenen en professoren bij te staan terwijl ze de groep internationale studenten begeleiden. Met dit programma kan de jonge professional een ervaring opdoen met een educatief studieproces op het gebied van de beeldende kunst. Er zijn gedeeltelijke en volledige beurzen verdeeld volgens de jaarlijkse competitie.... [-]

Italië Florence
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands