MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Bedrijfskunde in Portugal

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Onderzoek in het beheer van de wetenschap is meestal bezig met het ontwikkelen van strategieën bedoeld om te helpen begrijpen en oplossen van bestuurlijke problemen binnen een bedrijf. Het kan ook gebruik maken van oudere methoden om beter te begrijpen bepaalde gebieden van toepassing.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Master Porgramma in Bedrijfskunde in Portugal

2 Resultaten in Bedrijfskunde, Portugal Filter

European Master in duurzaam energiesysteem

European Master in Renewable Energy and European Master in Sustainable Energy System Management
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

SESyM richt zich op de multidisciplinaire aspecten van energiesystemen. Het geeft het management en communicatieve vaardigheden, evenals de nodige technische kennis om de uitd ...

Lees meer

Master's degree in het beheer van de sociaal-economische organisaties

Instituto Politécnico de Santarém
Executive opleidingen
okt 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Portuguese
Campus

De cursus is gericht op degenen die het meest direct betrokken zijn bij deze organisaties de meest geavanceerde organisatorische technieken voor het beheer mogelijk te maken, ...

Lees meer