MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Bedrijfskunde in Noord-Amerika 2020

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Beheer van de wetenschap is bedoeld om te helpen brengen om bepaalde management vraagstukken die zich voordoen binnen een bepaalde branche te steken. Het doel van iemand die in het veld kan zijn om bepaalde aspecten van de techniek, computergebaseerde technologie of wiskunde te gebruiken om een ​​oplossing voor genoemde problemen.

De Verenigde Staten van Amerika algemeen genoemd de Verenigde Staten, is een federale republiek bestaande uit vijftig staten en een federaal district. De 48 aaneengesloten staten en het federale district Washington, DC zijn in eerste Noord-Amerika tussen Canada en Mexico. De staat van Alaska is in het noordwesten van Noord-Amerika, ten westen van Canada en het oosten van Rusland over de Bering Straat, en de staat van Hawaï is een archipel in het midden van Noord-Stille Oceaan. Het land heeft ook vijf bevolkte en negen onbewoonde gebieden in de Stille Oceaan en het Caribisch gebied.

Masters Programma in Bedrijfskunde in Noord-Amerika

6 Resultaten in Bedrijfskunde, Noord-Amerika Filter

MS in Regulatory Science

University of Southern California School of Pharmacy
MSc
jan 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De door STEM aangewezen Master of Science in Regulatory Science is een intensief, interdisciplinair programma dat is ontworpen om afgestudeerden te produceren waarvan de achte ...

Lees meer

Master of Science in het management - business analytics

Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management
MSc
<
Voltijd
<
11 maanden
Engels
Campus

De MSM-Business Analytics is een full-time, 33-credit uur, STEM-programma in aanmerking komen die in 11 maanden kan worden afgerond.

Lees meer

Master in Management Science

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
30 sep 2020
Engels
Campus

De Master in Management Science is een veeleisend programma dat studenten traint in alle kerndisciplines en gebieden die relevant zijn voor bedrijfsmanagement. De belangrijkst ...

Lees meer

Master in het beleidsmanagement

Georgetown University - McCourt School of Public Policy
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Een master in het beleidsmanagement geeft huidige en opkomende beleidsleiders uit met essentiële management- en analytische vaardigheden om hun carrière te bevorderen.

Lees meer

American Consortium of Universities (INTERLINK)
MA
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

. Bijvoorbeeld: Studeren in het buitenland

Lees meer

MSin Managerial Science

Amberton University
MSc
sep 2020
<
Voltijd
Campus

Om dat te bereiken van de doelstellingen van het management zullen de studenten op zoek naar deze mate in staat zijn om zaken, organisatorisch, menselijk gedrag en communicati ...

Lees meer