Master Opleiding in Bedrijfskunde in de Verenigde Amsterdam Nederlanden

Top Masters Programma's in Bedrijfskunde in de Verenigde Amsterdam Nederlanden

Bedrijfskunde

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

 

Beheer van de wetenschap kunnen studenten en professionals nodig hebben, op het gebied van onderzoek, to-methode op basis van onderzoek naar bestuurlijke gebieden van zorg aan te pakken te voltooien. Wanneer het probleem is aangepakt, kan het geschikt strategieën moeten worden ontwikkeld.

 

Nederland is een bestanddeel land van het Koninkrijk van Nederland, bestaande uit twaalf provincies in Noord-West-Europa en de drie eilanden in het Caribisch gebied. Engels sprekende studenten zal geen problemen hebben het vinden van geschikte cursussen. Voor internationale studenten die aan universiteiten in Nederland, een aantal beurzen beschikbaar.

De hoofdstad van Nederland is Amsterdam de bekende universiteiten, zoals de Universiteit van Amsterdam en de Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Deze onderwijsinstellingen hebben de neiging om gediversifieerde graduate en post graduate opleidingen te bieden, en ze hebben top notch onderzoek en ontwikkeling faciliteiten.

Beste Master's in Bedrijfskunde in de Verenigde Amsterdam in Nederland

Lees meer

Executive Master of Science in Management Studies

University of Amsterdam
Campus Deeltijd 18 maanden February 2019 Nederlanden Amsterdam

In 1,5 jaar kun je de Master of Science (MSc) -graad van de University of Amsterdam behalen in het parttime Executive Programme in Management Studies aan de Amsterdam Business School, kies je voor Digital Business, Strategy of Leadership and Management als een track in de programma. Dit deelprogramma is bedoeld voor studenten die in Nederland wonen en werken. [+]

Verdien de Master of Science (MSc) -graad van de University of Amsterdam in het parttime Executive Programme in Management Studies aan de Amsterdam Business School en boost je carrière. Breid uw professionele netwerk uit en kies voor Strategie, Leiderschap en Management of Digital Business als een track in het programma. Dit deelprogramma is bedoeld voor studenten die in Nederland wonen en werken. Lezingen worden op vrijdag tijdens kantooruren georganiseerd.

Begin in februari 2019

Ons programma start in februari en september. Neem contact met ons op of stuur ons een CV Quicks Scan om meer te weten te komen over het programma dat we u kunnen bieden.

Master of Science (MSc) diploma in managementstudies... [-]