Master's Opleiding in Bedrijfskunde in Nederland

Vergelijk Masters Programma's in Bedrijfskunde in Nederland

Bedrijfskunde

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Onderzoek in het beheer van de wetenschap is meestal bezig met het ontwikkelen van strategieën bedoeld om te helpen begrijpen en oplossen van bestuurlijke problemen binnen een bedrijf. Het kan ook gebruik maken van oudere methoden om beter te begrijpen bepaalde gebieden van toepassing.

Nederland is een bestanddeel land van het Koninkrijk van Nederland, bestaande uit twaalf provincies in Noord-West-Europa en de drie eilanden in het Caribisch gebied. Engels sprekende studenten zal geen problemen hebben het vinden van geschikte cursussen. Voor internationale studenten die aan universiteiten in Nederland, een aantal beurzen beschikbaar.

Master Porgramma in Bedrijfskunde in Nederland

Lees meer

Executive Master of Science in Management Studies

University of Amsterdam
Campus Deeltijd 18 maanden February 2019 Nederlanden Amsterdam

In 1,5 jaar kun je de Master of Science (MSc) -graad van de University of Amsterdam behalen in het parttime Executive Programme in Management Studies aan de Amsterdam Business School, kies je voor Digital Business, Strategy of Leadership and Management als een track in de programma. Dit deelprogramma is bedoeld voor studenten die in Nederland wonen en werken. [+]

Verdien de Master of Science (MSc) -graad van de University of Amsterdam in het parttime Executive Programme in Management Studies aan de Amsterdam Business School en boost je carrière. Breid uw professionele netwerk uit en kies voor Strategie, Leiderschap en Management of Digital Business als een track in het programma. Dit deelprogramma is bedoeld voor studenten die in Nederland wonen en werken. Lezingen worden op vrijdag tijdens kantooruren georganiseerd.

Begin in februari 2019

Ons programma start in februari en september. Neem contact met ons op of stuur ons een CV Quicks Scan om meer te weten te komen over het programma dat we u kunnen bieden.

Master of Science (MSc) diploma in managementstudies... [-]

European Master in duurzaam energiesysteem

European Master in Renewable Energy and European Master in Sustainable Energy System Management
Campus Voltijd September 2019 Nederlanden Groningen

SESyM richt zich op de multidisciplinaire aspecten van energiesystemen. Het geeft het management en communicatieve vaardigheden, evenals de nodige technische kennis om de uitdaging van het energiesysteem overgang aan te pakken. [+]

Doelstellingen

Het doel van de European Master in Sustainable Energy System Management is postdoctorale studenten met de vereiste voor de werkgelegenheid in de energie-industrie Sustainable vaardigheden. Studenten zullen zijn gespecialiseerd in business case analyse, modellering, project-ontwerp en implementatie. Als gevolg van de buitenlandse contact op met de cursus vereist, zal onze studenten de internationale oriëntatie van essentieel belang voor de industrie HR behoeften.

Door het structureren van de cursus in drie secties, studenten zijn gegarandeerd om tijd door te brengen in ten minste twee verschillende EU-landen en contact maken met een breed scala aan Europese instituten en bedrijven die betrokken zijn in de sector van duurzame energie. De deelnemende universiteiten zijn allemaal goed gevestigde in de opleiding en het onderwijs, alsmede op internationaal niveau voor hun werk op het gebied van een duurzame energiehuishouding systeem dat wordt herkend.... [-]