MASTERSTUDIES

Master Programma's in Bedrijfskunde in Macedonië

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

 

Beheer van de wetenschap kunnen studenten en professionals nodig hebben, op het gebied van onderzoek, to-methode op basis van onderzoek naar bestuurlijke gebieden van zorg aan te pakken te voltooien. Wanneer het probleem is aangepakt, kan het geschikt strategieën moeten worden ontwikkeld.

 

Macedonië 's grote overvloed aan natuurlijke en culturele attracties maken het een aantrekkelijke bestemming van de bezoekers. Skopje is het land 's politieke, culturele, economische en academische centrum en heeft verschillende universiteiten.

Masters Programma in Bedrijfskunde in Macedonië

1 Resultaten in Bedrijfskunde, Macedonië Filter

Beheer

South East European University
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
4 semesters
Engels
Macedonisch
Albanees
Campus

De doelstellingen van dit programma zijn: Het verhogen van het niveau van het beheer en toezicht van de ondernemingen en de ontwikkeling van hedendaagse management; Opleiding ...

Lees meer